in

Sitecom lanceert een reeks ForBusiness Gigabit switches

Sitecom introduceert vier Gigabit switches als onderdeel van de ForBusiness-lijn. De Gigabit switches bieden micro-ondernemingen de mogelijkheid een bekabeld Gigabit-netwerk op te zetten en te profiteren van toegang tot supersnel internet en hoge overdrachtssnelheden.

..

Sitecom lanceert een reeks ForBusiness Gigabit switches met respectievelijk 5, 8, 16 en 24 poorten, om eenvoudig apparaten aan te sluiten op een Gigabit bekabeld netwerk. Dankzij de hoge doorvoersnelheden tot maar liefst 1000 Mbps zijn de Gigabit-modellen ideaal voor veeleisende toepassingen, zoals het versturen van zware presentaties en HD-videos. De LN-140B Network Giga Switch 5 Port en de LN-141 Network Giga Switch 8 Port zijn compacte desktopmodellen die overal in het kantoor kunnen worden geplaatst om respectievelijk 5 of 8 apparaten op een Gigabit-netwerk aan te sluiten. De LN-142B 19” Network Giga Switch 16 port en de LN-143B 19” Network Giga Switch 24 port zijn geschikt voor 19” racks en kunnen binnen een paar minuten ingebouwd worden met de meegeleverde beugels en schroeven.

Stroombesparende modus
Alle vier de modellen hebben een stroombesparende modus, waarmee het stroomverbruik tot maar liefst 70% wordt teruggebracht. Een efficiënt stroomverbruik wordt gegarandeerd door drie technieken: er wordt geen verkeer naar inactieve poorten geleid, de Giga Switch gaat automatisch op stand-by wanneer de aangesloten apparaten uitgeschakeld worden. Tot slot stelt de kabellengtedetector de afstand tot de aangesloten apparaten vast en wordt het stroomverbruik hierop aangepast. Dit garandeert een efficiënt en groen Gigabit-netwerk.

Gebruiksgemak en duurzaamheid
De ForBusiness Gigabit switches zijn volledig Plug-and-Play (PnP): er hoeft dus geen software geïnstalleerd of geconfigureerd te worden. De LED-indicatoren zorgen voor een eenvoudige diagnose en beheer. De switches zijn ontworpen voor een lange levensduur; de robuuste metalen behuizing zorgt voor een hoge duurzaamheid en een jarenlang betrouwbaar gebruik.

Beschikbaarheid en garantie
De LN-140B Giga Switch 5 port, LN-141B Giga Switch 8 port, de LN-142B 19” Network Giga Switch 16 port en de LN-143B 19” Network Giga Switch 24 port zijn nu verkrijgbaar. Net als andere Sitecom-producten worden de ForBusiness Giga switches geleverd met 10 jaar garantie.

Twee vernieuwde microsystemen met cd-speler garanderen een topgeluid

Tomb Raider Reborn Trailer