in

AOC presenteert een ergonomisch 23-inch IPS-model voor zakelijke omgevingen

Beeldschermspecialist AOC breidt het assortiment concurrerende IPS-monitoren verder uit met een nieuw 60ID-model in de Professional-serie. De i2360Phu beschikt over een IPS-scherm van 58,4 cm (23 inch) met een resolutie van 1080p en volledige ergonomische flexibiliteit voor een zeer handige en comfortabele werkruimte. Dit gebruiksvriendelijke zakelijke model is voorzien van een groot aantal aansluitingen en een USB-hub en vormt de ultieme keuze voor prijs- en milieubewuste professionele gebruikers.

..

Voortreffelijke beelden met IPS-technologie
IPS (In-Plane Switching) is een geavanceerde lcd-technologie. Professionele gebruikers op het gebied van graphics, fotografie en andere veeleisende toepassingen profiteren van de zeer grote kijkhoeken, het hoge contrast en de verbluffende kleurstabiliteit. De i2360Phu produceert scherpe beelden met ongewijzigde kleuren en kijkhoeken tot 178°/178° (vert./horiz.). Met een statisch contrast van 1000:1 (dynamisch contrast: 20.000.000:1), een zeer korte responstijd van slechts 6 ms en een luminantie van 250 cd/m2 levert dit led-model uitstekende prestaties voor een zeer concurrerende prijs.

Ergonomie: volledige flexibiliteit
Aangezien de i2360Phu 130 mm in hoogte verstelbaar is, kan de monitor perfect worden aangepast aan de lichaamslengte van de gebruiker voor de beste kijkhoek. Dankzij de kantelfunctie kunt u het scherm binnen enkele seconden 90° draaien van staand naar liggend. Daardoor is het veel gemakkelijker om lange teksten, tabellen of afbeeldingen in staand formaat weer te geven en te bewerken. De kantelbare monitor kan ook horizontaal worden gedraaid. Deze functie is vooral handig tijdens spontane presentaties of vergaderingen op kantoor.

Talrijke aansluitingen
De i2360Phu beschikt over een analoge VGA-poort en digitale DVI-D- en HDMI-ingangen, zodat u een groot aantal uiteenlopende signaalbronnen kunt aansluiten. Het model bezit ook vier ingebouwde USB-poorten in het frame voor nog meer gebruiksgemak. Digitale cameras, USB-sticks, vaste schijven of andere randapparaten kunnen rechtstreeks op het scherm worden aangesloten zonder een wirwar van kabels op het bureau. En dankzij de ingebouwde luidsprekers hoeft u geen externe audio-apparatuur aan te sluiten.
 
Prachtig ontwerp
De i2360Phu heeft een klassieke zwarte afwerking en past uitstekend in vrijwel elke werkruimte. Het uiterst platte ontwerp is mogelijk dankzij de ruimtebesparende led-achtergrondverlichting.

Gecertificeerde milieuvriendelijke duurzaamheid
De led-achtergrondverlichting is ook energiezuinig, waardoor zowel de totale gebruikskosten als de schadelijke invloed op het milieu afnemen. Daardoor voldoet het model aan veeleisende certificaten zoals TCO 5.0 en EPEAT Silver.

Service van topkwaliteit
AOC biedt een toonaangevende garantie van drie jaar voor de i2360Phu, inclusief vervanging ter plaatse. Mochten er zich problemen voordoen, dan wordt de monitor bij u thuis of op kantoor opgehaald en vervangen. Na de reparatie wordt de monitor teruggebracht en het vervangende apparaat opgehaald.

De i2360Phu is vanaf heden verkrijgbaar voor een adviesprijs van € 229 (inclusief btw).

LEGO Batman 2: DC Super Heroes voor Wii U aan

De COOKOO Watch!