in

Harman Kardon presenteert: de ‘Modern Monochrome’ lijn

Dit voorjaar worden de catwalks gedomineerd door de ‘Modern Monochrome’ trend. Of het nu de geblokte en gestreepte prints zijn van Marc Jacobs of de chique zwart-witte contrasten van Alexander Wang en Ralph Lauren, we zien een groot verschil met de felle prints en de levendige kleuren van de afgelopen seizoenen.

..

Design blijft echter niet beperkt tot de catwalk. In een wereld vol stijlvolle gadgets is de invloed van design op technologie groter dan ooit. Consumenten verwachten dat hun producten een ‘look en feel’ hebben die past bij hun modebewuste lifestyle.
 
Daarom introduceert Harman Kardon nu de ‘Modern Monochrome’ productlijn: geïnspireerd op de catwalk. De producten bestaan uit de stijlvol ontworpen in-ear- en over-ear-hoofdtelefoons van Harman Kardon, de draagbare Bluetooth luidspreker Go + Play Wireless en de Harman Kardon BDS 477, een schitterend home cinema audiosysteem met 3D Blu-ray-speler, Bluetooth en Apple Airplay.

Hoofdtelefoons
De Harman Kardon CL ‘Classic’ hoofdtelefoon heeft een eersteklas afwerking en luxe, zachte kussentjes. (Adviesprijs €199)
De Harman Kardon AE ‘Acoustically Enhanced’ is een in-ear hoofdtelefoon met een krachtige bas. (Adviesprijs €149)
Beide modellen zijn vanaf maart 2013 verkrijgbaar.
 
Go + Play Wireless
De Go + Play Wireless is een stijlvolle mobiele luidspreker met een gebogen metallic handgreep. (Adviesprijs €349)
De luidspreker verbindt iedere muziekspeler draadloos via Bluetooth.
Het zwarte model is vanaf maart verkrijgbaar. Het witte model volgt in mei.

BDS 477
Met de Harman Kardon BDS 477 haalt u de monochrome trend in huis. Dit compacte alles in één pakket bestaat uit een 2.1 kanaals home cinema systeem dat perfect samengaat met een flatscreen en tevens een verfrissende make-over is voor uw interieur. (Adviesprijs €1,299)
Het visueel verbluffende systeem bevat een flexibele 3D Blu-ray-speler, Bluetooth en Apple Airplay.
De BDS 477 is nu verkrijgbaar in de winkel. Het witte design is vanaf maart verkrijgbaar.

Toshiba stelt nieuwe producten voor tijdens Toshiba World 2013

AOC presenteert de UWHD 21:9 designmonitor van 29 inch