in

Altijd Wacom precizie op zak met de Bamboo Stylus mini

Wacom lanceert de Bamboo Stylus mini, een kwalitatief hoogwaardige en draagbare toevoeging aan de Bamboo Stylus familie. Deze stijlvolle, kleine stylus springt in het oog. Beschikbaar in zes kleuren, gemaakt van kwalitatief hoogwaardige materialen, en met een pen lengte van slechts 4,7 cm, is de Bamboo Stylus mini Wacom’s nieuwste aanvulling in het portfolio van capacitieve styli.

..

De stylus is stevig, ziet er fris uit en zo voelt hij ook. Daarnaast is de Bamboo Stylus mini uiterst draagbaar. Deze compacte, digitale pen is gemakkelijk mee te nemen zodat je hem onderweg kunt gebruiken op je touch smartphone of tablet. Een koordje en een dummy plug zorgen ervoor dat de stylus kan worden aangesloten op de koptelefoonaansluiting van het apparaat. Hierdoor hoef je niet meer bang te zijn dat je de stylus verliest. Het zachte materiaal van de plug zorgt er voor dat de koptelefoonaansluiting niet beschadigd, ook niet na veelvuldig gebruik.
 
Wacom’s reputatie op het gebied van kwalitatief hoogwaardige producten is ook bij deze stylus duidelijk merkbaar. De vergulde-koperen stylus heeft de omvang van een echte pen met een diameter van 9 millimeter en is bedekt met hoge kwaliteit soft touch rubber. Net als bij de overige Bamboo styli is de punt van de pen verwisselbaar en zijn er hardere en zachtere punten beschikbaar in de Wacom eStore
 
De Bamboo Stylus mini is een perfecte match met Wacom’s Bamboo Paper. Dit is een notitie- en schetsboek app waarvan net een nieuwe versie is gelanceerd voor de iPad: http://bamboopaper.wacom.com.
Beschikbaarheid en prijs

De nieuwe Bamboo Stylus mini is vanaf 2 april 2013 verkrijgbaar voor €14,90 (inclusief BTW) in Wacom’s eStore en andere retailers.

Speel tegen de grootste golflegendes

Nieuwe tabletmodellen dServe Technology