in

Facebook heeft gesproken: mensen zijn zwarte muizen zat

Toen Sandberg een nieuwe lijn met muizen wilden lanceren, besloot het op zijn Facebook-pagina te vragen welke kleuren het mooiste zijn. De resultaten waren verrassend. “Onze producten worden voornamelijk gebruikt door normale consumenten – waaronder de mensen met wie we via Facebook contact hebben” zegt productmanager Anders Partida Petersen, de man achter de nieuwe serie muizen.

..

Het lag dus voor de hand dat Sandberg zijn klanten zelf zou vragen welke kleuren de nieuwe muizen zouden moeten krijgen. Natuurlijk konden mensen kiezen uit verschillende opties, anders zouden de resultaten moeilijk te verwerken zijn geweest.

Op dat gebied is Facebook een geweldig medium, omdat het heel gemakkelijk is om fotos te delen en vragen te stellen aan een breed publiek.

“Gebleken is dat gebruikers voorkeur hebben voor een muis in kleuren als zilver en paars. Ik moet toegeven dat dit me verbaasde. Maar zo leer je iedere dag iets nieuws. Daarom hebben we nu dus muizen in ons assortiment met paarse en zilveren decoraties.” gaat de productmanager verder.

De nieuwe muis, met de naam Wireless DesignMouse, is verkrijgbaar in verschillende kleuren en biedt grote nauwkeurigheid, een handig formaat, draadloze verbinding, 5 jaar garantie en een uitstekende prijs.

De muis is al te vinden in veel computerwinkels en webshops. Als u wilt weten waar uw dichtstbijzijnde verkooppunt zit of als u online wilt bestellen, gaat u naar www.sandberg.it.

Samsung GALAXY Mega combineert het mobiele gemak van een smartphone met de kracht van een tablet

Ebooks in 10 jaar van 0,05% naar 23% in VS