in

Snelle voorjaarsschoonmaak voor uw PC

Neemt het opstarten van uw PC almaar meer tijd in beslag? Is uw computer langzamer geworden? – Het almaar trager worden van uw systeem is normaal en treedt op wanneer u uw computer al een geruime tijd in gebruik heeft. Veel programma’s installeren tools om optimaal te functioneren echter wanneer u besluit een programma te de-instaleren dan blijven er nog vaak fragmenten van het desbetreffende programma staan op uw systeem. Deze vaak nutteloze data beïnvloed uiteindelijk de prestaties van uw systeem.

..

Optimaliseer uw PC voor maximale prestaties en snelheid.
Het data beveiligingsbedrijf Norman heeft een programma ontwikkeld om overbodige bestanden te wissen, die uw computer of geïnstalleerde programma’s automatisch creëren en verbetert de prestaties van uw computer.
Dit programma genaamd, Norman System SpeedUP, maakt meer geheugen vrij en verbetert eveneens de instellingen om uw computer en de gebruikte programma’s sneller te laten werken. Het verwijdert ongebruikte bestanden van uw PC en wist de geschiedenis van uw online activiteiten. Het optimaliseert uw PC voor sneller opstarten en voor de taken die u het meest gebruikt. Kortom efficiënter werken.
Beheer uw PC met het gebruiksvriendelijk dashboard dat u een overzicht biedt van uw computersysteem, de status geeft van de geïnstalleerde stuurprogrammas en dat programmas die u niet langer gebruikt, verwijdert. Norman System SpeedUP is gemakkelijk te configureren en zorgt automatisch voor de grote schoonmaak.
 
Gratis 30 dagen probeerversie, download de trial van het volledige product zonder verdere verplichtingen.
 
Over Norman:
Norman AS is opgericht in Noorwegen en is een marktleider en pionier in proactieve softwareoplossingen en diagnostische malwareprogrammas. Norman AS is gebaseerd op de gepatenteerde Norman SandBox® technologie, en biedt consumenten een gemakkelijke oplossing om hun PCs en gegevens te beveiligen, bedrijven een geïntegreerde aanpak om eindpunten en netwerken te beveiligen en grote ondernemingen de mogelijkheid om geavanceerde, gerichte aanvallen het hoofd te bieden aan de hand van analyse en defensieve netwerken.

dixons zet telecommarkt op scherp

Inauguratie van de Samsung GALAXY S4 vindt plaats op zaterdag 27 april