in

Nieuw: AG Neovo monitorsteunen

Nu te bestellen bij Qwerty! AG Neovo, wereldleider op het gebied van (glas)monitoren voor zowel de professionele als consumentenmarkt, heeft onlangs een gevarieerd aanbod van monitorsteunen op de markt gebracht. Met deze nieuwe bureau-, wand- en plafondmontagesteunen plaatst u de professionele displays van AG Neovo op bijna iedere locatie. Zoals van een expert in professionele schermen verwacht mag worden, weet Neovo ook een passende oplossing voor montagedoeleinden te bieden.

..

Gemaakt van deugdelijke materialen zijn de steunen duurzaam en geschikt voor de zwaardere modellen van AG Neovo. Met de universele CMP-01 plafondpaal is het bijvoorbeeld mogelijk om één of twee monitoren tot 60KG per stuk aan het plafond te monteren. Drie montage brackets maken het geheel compleet.

Naast plafondoplossingen biedt AG Neovo ook muursteunen en bureausteunen aan met een voet of bureauklem. De bureausteunen kunnen een enkele tot zelfs vier displays bevatten, waardoor voor iedere werkplek of situatie de meest gunstige en ergonomische kijkpositie gerealiseerd kan worden. Het monteren van 4 monitoren op één bureauvoet zorgt voor een overzichtelijke en opgeruimde werkplek, waarbij iedere monitor afzonderlijk ingesteld kan worden voor de beste kijkhoek.

Toshiba Portégé Z10t: Ultrabook™ met afneembaar tabletscherm

Universele-bescherming-voor-softwarelekken & do-not-track in Sitecom (modem) routers