in

Panasonic lanceert mobiele oplader Panasonic Portable Power

Smartphones, tablet-pc’s en andere mobiele apparaten snel opladen – Consumentenonderzoek*1 toont aan dat 60 procent van de smartphone-gebruikers zich zorgen maakt over de levensduur van de batterij van hun mobiele toestellen. Die zorg blijkt ook nog eens terecht. Het energieverbruik van smartphones ligt namelijk veel hoger dan bij gewone mobiele telefoons.

..

Panasonic Energy Europe kondigt hier met de introductie van Panasonic Portable Power een oplossing voor aan. Dit is een draagbare externe batterij die als lader gebruikt kan worden voor diverse elektronische toestellen zoals smartphones, mobiele telefoons, tablet-pc’s, MP3-spelers en draagbare spelconsoles.
 
Panasonic Portable Power helpt klanten wanneer ze onderweg, op reis of op een festivalterrein zijn, wanneer er geen andere energiebron aanwezig is om elektronische toestellen op te laden. Een lege batterij is definitief verleden tijd. Het opladen van de externe draagbare batterij gebeurt via een USB-poort en een bijhorende micro-USB-aansluiting. Panasonic Portable Power is eenvoudig te gebruiken en biedt een goede oplossing om de levensduur van de batterij van smartphones en andere mobiele apparaten te verlengen. Bovendien is de lader  compatibel met de meeste elektronische toestellen zoals smartphones, tablet-pc’s, digitale camera’s, draagbare spelconsoles en MP3-spelers*2.
 
Panasonic Portable Power is verkrijgbaar in drie uitvoeringen:
·        QL-201 voor de intensieve gebruiker: deze versie laadt een smartphone*3 twee keer op en kan twee toestellen tegelijkertijd opladen
·        QL-101 voor de frequente gebruiker: deze versie laadt een smartphone*3 een keer volledig op
·        QL-102 voor de occasionele gebruiker: een smartphone*3 wordt tot 60% opgeladen
 
Bij een laag batterijniveau telt elke seconde om het energieniveau weer op peil te krijgen. Panasonic Portable Power laadt mobiele toestellen snel en efficiënt op. De QE-QL 102 weegt slechts 58 gram, de QE-QL 101 78 gram en de QE-QL 201 142 gram. De draagbare Panasonic Portable Power-batterijen zijn lichter dan de gemiddelde smartphone of oplaadkabel in combinatie met een andere oplader. Dankzij het compacte design past de externe batterij gemakkelijk in elke reistas. De externe batterijen zijn tot 500 keer te gebruiken. De geïntegreerde driekleuren LED geeft gebruikers een handige indicatie over de oplaadstatus van de batterij.
 
Panasonic Portable Power is vanaf mei te koop bij Media Markt. Vanaf juni zijn de producten ook te koop in de Panasonic E-Shop. Richtprijzen van de QE-QL201, QE-QL101 en QE-QL102 zijn respectievelijk 59 euro, 49 euro en 39 euro. Prijzen kunnen variëren naargelang het verkooppunt. Elk verkooppunt bepaalt zelf de winkelprijs.
 
Voor meer informatie over de Portable Power packs, ga naar: www.panasonic-batteries.com

Minecraft op disc binnenkort verkrijgbaar in winkels

BigBen Interactive kondigt MotoGP™13 aan