in

Draadloze vrijheid met Bose-geluidskwaliteit

Bose introduceert vandaag zijn eerste draadloze stereo Bluetooth® hoofdtelefoon: de AE2w hoofdtelefoon. Deze nieuwe hoofdtelefoon beschikt over de bekende Bose-geluidskwaliteit, perfect draagcomfort en draadloos gemak tijdens bijvoorbeeld het kijken naar films en televisieseries of het luisteren van muziek via bijvoorbeeld een iPad, iPhone of andere Bluetooth-apparaten.

..

De audioprestaties van de AE2w hoofdtelefoon zijn verbeterd ten opzichte van eerdere draadloze hoofdtelefoons dankzij exclusieve Bose-technologieën. Zo zorgen de Bose TriPort®-technologie en de gepatenteerde actieve equalisatie voor diepe lage tonen en een natuurlijk geluid.

De AE2w Bluetooth hoofdtelefoon is gemaakt van dezelfde zachte materialen en heeft hetzelfde duurzame ontwerp, draagcomfort en lichte gewicht als de vorige AE2 en AE2i hoofdtelefoons. De hoofdtelefoon heeft een aparte, afneembare bluetooth-module aan de linkerkant die werkt op batterijen en evenveel weegt als een normaal snoer.

De AE2w hoofdtelefoon is geoptimaliseerd voor gebruik met een iPad en is compatibel met de meeste mobiele Bluetooth-apparaten die Advanced Audio Distribution Profile (A2DP) ondersteunen. De gebruikersinterface werkt gemakkelijk, zo zijn bepaalde functies van de iPad direct vanaf de hoofdtelefoon te bedienen, zonder dat muziek of video’s onderbroken worden.

Ook het aansluiten is simpel; apparaten kunnen draadloos verbinding maken door de twee knoppen op de Bluetooth-module in te drukken. Er kunnen twee bronnen tegelijk worden aangesloten zodat gebruikers gemakkelijk kunnen schakelen tussen video’s en muziek op een iPad, of bijvoorbeeld tussen telefoongesprekken op een smartphone via de microfoon van de hoofdtelefoon.

Het draadloze signaal werkt tot ongeveer negen meter afstand en de geïntegreerde oplaadbare batterij gaat ruim 200 uur mee in standby-modus. Als de batterij leeg is of als er geen Bluetooth-verbinding is, kan de bijgeleverde audiokabel de afneembare Bluetooth-module vervangen.

De AE2w hoofdtelefoon kan worden opgeladen met een USB-kabel en de LED- en audio-indicatoren geven het vermogen van de batterij en de verbindingsstatus aan. Bij het gebruik van een Apple iOS-apparaat wordt het batterijniveau weergegeven op het apparaat zelf.

Prijzen & beschikbaarheid
De nieuwe Bose AE2w Bluetooth hoofdtelefoon is vanaf 14 mei 2013 in het zwart verkrijgbaar voor een consumentenadviesprijs van €249,95.

De Sims 4 komt in 2014

Releasedatum Kingdom Hearts HD 1.5 Remix bekentgemaakt