in

Sony DWZ-serie, de DWZ-B50I en de DWZ-B50GB

Sony presenteert dit jaar tijdens het ProLight & Sound-festival in Frankfurt twee nieuwe aanvullingen op de DWZ-serie, de DWZ-B50I en de DWZ-B50GB. De pakketten zijn ideaal voor muzikanten die kleine tot middelgrote draadloze audiotoepassingen willen. Met deze nieuwe aanwinsten wordt de productreeks nu ook aantrekkelijk voor bespelers van blaasinstrumenten en gitaristen die rack-systemen gebruiken. De DWZ-serie is uitgebreid tot zes betaalbare, flexibele pakketten. Hierbij zijn gebruiksgemak en hoogwaardige geluidsweergave de belangrijkste speerpunten.

..

De DWZ-B50I is ontworpen met het oog op blaasinstrumenten. Dit systeem bevat de hoogwaardige ECM-GZ1UBMP cardioïde condensatormicrofoon met een flexibele zwanenhals en tweevoudige klem voor op een trompet, saxofoon of ander blaasinstrument. De DWZ-B50GB omvat de robuuste metalen rack-ontvanger ZRX-HR50 en Cable Tone Generator, wat hem geschikt maakt voor gitaristen en bassisten die rackmount-cases gebruiken. De systemen combineren uitstekende geluidskwaliteit met een stabiele overdracht, prestaties en duurzaamheid.

Technische specificaties
De DWZ-B50I en DWZ-B50GB beschikken beide over de voor deze serie kenmerkende 24-bits lineaire PCM-geluidsoverdracht voor een kraakhelder geluid. Daarnaast hebben beide modellen een breed frequentiebereik en beschikken zij over twee instelbare RF-modi die gebruik maken van een uniek herkenningssignaal. Dit zorgt voor een betrouwbare RF-transmissie bij parallel gebruik van Wi-Fi.

ProLight & Sound 2013
Bezoekers van ProLight & Sound kunnen de nieuwe DWZ-producten komen bekijken bij stand B40, hal 8. Bezoekers kunnen niet alleen kennismaken met de nieuwe DWZ-serie, maar ook met een brede verscheidenheid aan professionele audio-oplossingen van Sony: van toonaangevende draadloze digitale systemen als de DWX-serie tot draadloze analoge microfoonpakketten uit de UWP-serie.

Remember Me – Release: 7 juni 2013 – PS3/Xbox 360/PC

PC- en Mac-versie voor de prijs van één