in

ARCHOS lanceert de 80 xenon-tablet als nieuwste 3G-tablet in ARCHOS Elements-reeks

Speciaal ontwikkeld voor ‘on-the-go’-ervaring; ingebouwd 3G in ARCHOS 80 xenon zorgt voor optimale connectiviteit voor slechts € 169,99 – ARCHOS, pionier op het gebied van AndroidTM-apparatuur, lanceert de nieuwste tablet in zijn Elements-reeks: de ARCHOS 80 xenon.

..

Deze 8-inch tablet is speciaal ontwikkeld voor de ultieme ‘on-the-go’-ervaring dankzij ingebouwde 3G- en WiFi-technologie. De Google-gecertificeerde tablet is uitgerust met een krachtige Qualcomm Quad-core-processor met 1,2 GHz, AndroidTM Jelly Bean voor een verbeterde interface en een scherp, helder IPS-multitouchscreen dat levendige kleuren weergeeft en een grote kijkhoek biedt. De ARCHOS 80 xenon is beschikbaar voor een adviesprijs van € 169,99 incl. btw en is vanaf juni 2013 leverbaar.

“Wij hebben de ARCHOS 80 xenon ontwikkeld om in te spelen op de groeiende behoefte aan een groot scherm en connectiviteit onderweg”, zegt Loïc Poirier, CEO van ARCHOS. “Door te profiteren van betaalbare 3G-abonnementen voorziet de ARCHOS 80 xenon in een volledige online tabletervaring, altijd en overal.”

Als Google-gecertificeerde tablet heeft de ARCHOS 80 xenon volledige toegang tot Google PlayTM en zijn zevenhonderdduizend applicaties en games. De tablet is simlockvrij en werkt dus met elke simkaart, ook pay-as-you-go-kaarten. Andere kenmerken en functies zijn de volgende.

·         Ingebouwde GPS: de ARCHOS 80 xenon omvat een geïntegreerde GPS gecombineerd met Google MapsTM en Google Map met Navigation beta voor snelle toegang tot kaarten en routes.
·         Hoogwaardig scherm: de ARCHOS 80 xenon is uitgerust met een indrukwekkend 8-inch IPS-scherm dat een geweldige beeldkwaliteit biedt, evenals een extra brede kijkhoek, uitstekende scherpte en levendige kleuren.
·         ARCHOS Media Center-applicaties: de ARCHOS 80 xenon is voorzien van de beste multimedia met op maat gemaakte apps voor video en muziek. Deze omvatten metadata-scraping, auto-ondertiteling, draadloos delen van media en de beste format- en codec-ondersteuning inclusief HD video-decoding.
·         Pure Android-ervaring: de tablet draait op een kale versie van AndroidTM 4.1 Jelly Bean en biedt daardoor de pure AndroidTM-ervaring inclusief optimalisaties voor gebruiksgemak en Google NowTM-spraakondersteuning.
·         Volledige suite van GoogleTM Mobile Apps: het volledige softwarepakket van GoogleTM Mobile Apps is beschikbaar op de ARCHOS 80 xenon, variërend van GmailTM, Google TalkTM en Google+TM (videobellen met meerdere personen) tot het plannen van een reis met Google MapsTM of altijd en overal toegang tot eigen bestanden via Google DriveTM.

Andere specificaties:
o   1024 x 768 IPS-scherm;
o   Quad-core CPU @ 1.2 GHz met 1 GB RAM;
o   uitbreidbaar MicroSD-slot (tot 64 GB);
o   2-megapixelcamera aan de achterkant.

Werken onderweg – jij leidt, Jabra Motion volgt

Microsoft introduceert Xbox One: het ultieme alles-in-één home entertainmentsysteem