in

Werken onderweg – jij leidt, Jabra Motion volgt

Nu werknemers steeds vaker een smartphone en laptop bij hun contract krijgen, groeit het belang van nieuwe technologieën om ”het nieuwe werken” makkelijker te maken. Jabra introduceert daarom de Jabra Motion, een Bluetooth mono-headset met intelligente bewegingssensoren en microfoons voor een uitstekende geluidskwaliteit.

..

Alle aandacht voor je werk
Met de Motion wil Jabra de werknemer die veel onderweg is, helpen alles uit zijn of haar smartphone, tablet en laptop te halen. De Jabra Motion is onder andere intuïtief in gebruik zodat alle aandacht op het werk gericht kan worden. Naast Bluetooth is de headset ook voorzien van Near Field Communication (NFC) technologie, zodat de gebruiker de Motion slechts tegen een telefoon of ander apparaat met NFC hoeft te houden om verbinding te maken. De Motion past zich daarnaast aan de omgeving aan door het volume automatisch af te stemmen op het omgevingsgeluid. Noise Blackout (dual mic), windruisreductie en HD Voice zorgen ervoor dat ook in de meest rumoerige omgeving ieder gesprek duidelijk verstaanbaar is. Zelfs de telefoon opnemen is makkelijker gemaakt: dankzij de ingebouwde bewegingssensor wordt een inkomende oproep automatisch beantwoordt wanneer je de headset oppakt.
 
Comfort voor ieder oor
De Jabra Motion is zo ontworpen dat hij aan te passen is naar ieder oor en wensen. De luidspreker is in hoogte verstelbaar, en de headset wordt geleverd met drie maten oorgels (S, M, L) zodat er altijd eentje bij zit die past. De behind-the-ear draagstijl en het gewicht van slechts 17,5 gram zorgen voor extra comfort, ook tijdens lange telefoongesprekken.
 
De Jabra Motion is verkrijgbaar voor een adviesverkoopprijs van € 99,00.

Nieuwe modellen van de FRITZ!Box brengen snelle LTE-verbindingen naar het thuisnetwerk

ARCHOS lanceert de 80 xenon-tablet als nieuwste 3G-tablet in ARCHOS Elements-reeks