in

Coca-Cola Zero en Sony Computer Entertainment Europe lanceren ‘PlayStation® All-Stars Island’

Coca-Cola Zero en Sony Computer Entertainment Europe (SCEE) gaan in 2013 een bijzondere samenwerking aan. Naast activiteiten en promoties op de winkelvloer krijgt de samenwerking vorm in de release van de innovatieve en boeiende mobiele game ‘PlayStation All-Stars Island’, met in de hoofdrol enkele van de meest populaire PlayStation-personages. De game is later dit jaar gratis te downloaden voor iOS en Android.

..

‘PlayStation All-Stars Island’ is een unieke game gecreëerd in samenwerking met ‘Coca-Cola Zero’. De game wordt beschikbaar voor smartphones en tablets met iOS en Android en zit boordevol iconische PlayStation®-personages. Dankzij de hulp van ‘Coca-Cola Zero’ kunnen gamers rekenen op de beste PlayStation-personages in nieuwe en onverwachte situaties.
 
Coca-Cola Zero en SCEE geven fans van gaming de mogelijkheid om te spelen met hun favoriete PlayStation™-personages op hun mobiele apparaten, wanneer en waar ze maar willen. Houd je ogen open voor je favoriete PlayStation-personages op Coca-Cola Zero producten in de winkel en meer spannend nieuws over PlayStation All Stars Island deze zomer.

Klipsch Premium Luidsprekers

SanDisk Cruzer Force en Cruzer Orbit USB-sticks