in

SanDisk Cruzer Force en Cruzer Orbit USB-sticks

SanDisk brengt twee nieuwe modellen USB-sticks op de markt: de SanDisk Cruzer Force en de SanDisk Cruzer Orbit. Beide modellen combineren een origineel design met een veilige dataopslag en -overdracht.

..

SanDisk Cruzer Orbit: de USB-stick waar je ondersteboven van raakt
De Cruzer Orbit USB-stick beschikt over een beschermende kap die 360 graden kan draaien, zodat de USB-stekker beschermd is wanneer deze niet wordt gebruikt. Met zijn compacte formaat, ter grootte van een 1 euromunt, is deze USB-stick ideaal om data over te dragen, op te slaan en te delen.
 
De SanDisk Cruzer Orbit USB-stick wordt geleverd met het SanDisk SecureAccess™ programma. Dit programma maakt een folder aan, beveiligd met wachtwoord, om alle gevoelige informatie veilig te bewaren. Daarnaast is het mogelijk om alle data online op te slaan en te bewaren. Met deze handige en betrouwbare cloud opslagservice zijn gegevens op elk moment op afstand bereikbaar: vanaf iedere willekeurige plek en webbrowser.
 
De Cruzer Orbit heeft een garantie van vijf jaar. Hij is verkrijgbaar in 4, 8, 16 en 32 GB voor adviesprijzen van respectievelijk € 9,90, € 10,90, € 16,90 en € 30,90.
 
SanDisk Cruzer Force: bescherming en gemak in een elegant metalen design
Kracht, duurzaamheid en prestatie zijn de sleutelwoorden voor de SanDisk Cruzer Force USB-stick met zijn elegante en strak ontworpen metalen huls. Net als bij de Cruzer Orbit is het programma SanDisk SecureAccess™ bij de Cruzer Force inbegrepen.
 
De Cruzer Force is verkrijgbaar in 8, 16 en 32 GB voor adviesprijzen van respectievelijk € 12,90, € 17,90 en € 33,90 en heeft een garantie van vijf jaar.

Om mee te nemen: de Loewe Speaker 2go

Gemini betreedt Benelux markt met QuadCore tablet