in

Gemini betreedt Benelux markt met QuadCore tablet

Gemini Devices betreedt de Benelux markt met innovatieve tablets waarbij gebruiksgemak, nieuwste technologie en betaalbaarheid geconcentreerd zijn in één. Gemini Devices is ervan overtuigd dat door het bieden van extra gebruikersmogelijkheden er voldoende mogelijkheden zijn op deze volle maar nog steeds sterk groeiende markt. Gemini betreedt Benelux markt met QuadCore tablet met dezelfde afmeting als iPad Mini en afneembaar aluminium toetsenbord voor € 229.

..

Uniek ontwerp met aluminium cover/toetsenbord
Met de GEM 7851BK biedt Gemini een handzame tablet voor dagelijks gebruik binnen- en buitenhuis. Door het unieke formaat kun je hem eenvoudig altijd meenemen en het Bluetooth toetsenbord zorgt ervoor dat de tablet eenvoudig verandert in een notebook. De aluminium casing zorgt daarbij voor bescherming van de tablet zodat hij in de tas niet beschadigt. Het 7,85 IPS scherm zorgt voor heldere kleuren waar je ook bent.
“In deze volle markt is het belangrijk om met nieuwe toepassingen te komen die bereikbaar zijn voor een grote doelgroep, met deze ultra draagbare tablet bieden we deze oplossing”, aldus Hans Schinkel , Business Development Manager voor de Benelux.

Specificaties
Ondanks het kleine en handzame formaat zit er veel kracht verscholen in de GEM 7851BK, waaronder:
•    7,85” IPS scherm
•    Quad Core ARM Cortex A9  Processor
•    Dual Core ARM Mali-400 Graphics
•    8 GB intern uitbreidbaar tot 40 GB
•    1 GB DDR 3 Geheugen
•    Micro USB, Mini USB en Mini HDMI
•    2,0 MP camera aan achterzijde, 0,3 MP camera aan de voorzijde.

De Quad Core ARM Cortex A9 processor zorgt voor snelheid tijdens het spelen van de nieuwste games en de Duo Core Graphics en het IPS scherm zorgen dat de games belevenis levensecht wordt. De GEM7851BK  beschikt over Micro USB en Micro SD voor de connectie met andere apparaten voor externe opslag, overdracht van gegevens en het delen van media. Door middel van de Mini HDMI connector is het mogelijk om de GEM7851BK aan te sluiten op een tv of een pc om van de inhoud van de GEM7851BK in High Definition te genieten. 8 GB ingebouwde opslag wordt standaard geleverd en een Micro-SD-slot zorgt ervoor dat elk gewenst moment 32 GB toegevoegd kan worden.

SanDisk Cruzer Force en Cruzer Orbit USB-sticks

Nieuwe stap in de wereld van digitale muzieksystemen met de RA-1570