in

Logitech komt met nieuwe lijn kleurrijke toetsenbord-folio’s voor iPad

Felle kleuren en verschillende materialen sluiten aan op verschillende persoonlijke stijlen – Logitech introduceert een nieuwe toetsenbord-accessoire voor de iPad: de Logitech FabricSkin Keyboard Folio for iPad, waarbij het toetsenbord in de beschermhoes is verwerkt.

..

De nieuwe toetsenbord-folio voor de iPad is beschikbaar in vier contrasterende kleuren en verschillende hoogwaardige materialen om de voor- en achterkant van de iPad te beschermen voor gebruik onderweg. De ruime kleur- en materiaalkeuze zorgt ervoor dat gebruikers kunnen kiezen voor de bescherming die past bij hun persoonlijke stijl.

“Bij de ontwikkeling hebben we de kenmerken van hoogwaardige mode-ontwerpen gecombineerd met een prettige type-ervaring, zodat consumenten hun iPad-bescherming een persoonlijke touch kunnen geven”, zegt Mike Culver, vice president brand development voor tablet-accessories bij Logitech. “De Logitech FabricSkin Keyboard Folio biedt meer dan alleen bescherming voor je iPad. Het geeft je tablet een onderscheidend vermogen, zodat deze is af te stemmen op ieders persoonlijke stijl.”

Samenwerking met topdesigners
Logitech heeft voor het ontwerp samengewerkt met topdesigners om chique materialen en gedurfde kleuren te combineren met een strak design. Het resultaat is een productlijn in de kleuren Electric Blue, Urban Grey, Mars Red Orange en Carbon Black. Daarnaast worden verschillende materialen toegepast, zoals mat leer en fijngeweven katoen.

Geïntegreerd toetsenbord
De Logitech FabricSkin Keyboard Folio bestaat uit een Bluetooth-toetsenbord dat volledig is geïntegreerd in de binnenkant van de beschermhoes. De full-size toetsen geven een type-ervaring zoals gebruikers gewend zijn van een regulier toetsenbord, maar dan in een strakke, nieuwe look. De nanocoating aan de buitenkant heeft een waterafstotende functie. Verborgen magneten houden de folio stevig gesloten, zodat de iPad onderweg wordt beschermd. Door de folio te openen wordt de tablet geactiveerd en door deze te sluiten in de slaapstand gezet. Daarnaast zorgen de magneten ervoor dat de iPad in de type-modus blijft.

Prijs en beschikbaarheid
De Logitech FabricSkin Keyboard Folio for iPad is vanaf mei 2013 beschikbaar voor 149,99 euro.

“Gears of War: Judgment” Call to Arms Map Pack

Nokia introduceert Nokia Asha 210: meest sociale Asha tot nog toe