in

TP-LINK introduceert zijn eerste 802.11ac router

Met de Archer C7 draadloze snelheden tot maar liefst 1750Mbps – Vanaf nu biedt ook TP-LINK, wereldwijd leverancier van netwerkproducten, zijn klanten de voordelen van de 802.11ac-standaard. Met de introductie van de Archer C7 AC1750 Wireless Dual Band Gigabit Router kunnen zij genieten van draadloze snelheden tot maar liefst 1750Mbps, gelijktijdig dual band, gigabit-poorten en dubbele USB-poorten.

..

Met 1750Mbps overstijgt de AC-router de snelheid van traditionele bekabelde Ethernet-verbindingen. Deze router zorgt voor een omwenteling in het traditionele denken over netwerken voor thuis en kleine kantoren.
 
TP-LINK’s Archer C7 biedt de allernieuwste WiFi-technologie op het gebied van gigabit draadloze netwerken. De 802.11ac draadloze standaard biedt draadloze apparaten supersnelle verbindingen, tot wel drie keer sneller dan 802.11n, en bovendien met een groter draadloos bereik. De Archer C7 is compatibel met de nieuwste generaties WiFi-apparaten, maar werkt ook prima in combinatie met oudere 802.11b/g/n apparaten.
 
De gigabit router van TP-LINK ondersteunt tegelijkertijd draadloze snelheden tot 1300Mbps op 5GHz en 450Mbps op 2.4GHz. Dat is meer dan snel genoeg is voor de dagelijkse toepassingen, zoals e-mail en surfen op het web via de 2,4GHz-band, terwijl de 5GHz-band gebruikt kan worden voor bandbreedte-intensieve of latentiegevoelige toepassingen, zoals HD-videostreaming en enkele gelijktijdige online gaming sessies.
 
Met gigabit poorten die tien keer sneller zijn dan standaard Ethernet is de Archer C7 in staat om een gedegen en extreem snel bedraad netwerk tot stand te brengen. Bovendien is het dankzij de twee multifunctionele USB 2.0-poorten van de Archer C7 mogelijk om printers, bestanden en media te delen met alle apparaten binnen het netwerk. Toegang tot bestanden op een aangesloten USB-stick of USB-schijf is ook mogelijk op afstand, dankzij de FTP-serverfuncties van de Archer C7. Op die manier kunnen gebruikers ook op afstand bij hun bestanden.
 
Beschikbaarheid
De Archer C7 is per direct beschikbaar tegen een adviesprijs van € 139,- inclusief BTW.

Kaspersky Lab: Ferrari’s keuze voor IT-beveiliging

Maandag 13 mei – Een drukke dag in de Jaarbeurs Utrecht