in

Hotelgasten en bewoners genieten van hun eigen foto’s en muziek dankzij nieuwe Studio-reeks LED-tv’s van Philips

TP Vision stelt zijn nieuwe Philips Studio-reeks voor van “hospitality”-tv’s, specifiek ontworpen voor hotels en zorginstellingen. Deze led-tv’s kregen een modern design mee en zijn enerzijds ontworpen voor een maximale tevredenheid van de gasten of bewoners, en anderzijds voor een eenvoudig en betaalbaar beheer. Met schermbreedtes die variëren van 48 cm (19 inch) tot en met 99 cm (39 inch) past er een toestel in elke kamer. De toestellen van deze Studio-reeks zijn verkrijgbaar in de loop van het tweede kwartaal van 2013.

..

· Budgetvriendelijke “Hospitality”-tv’s met uitstekende beeldkwaliteit en specifieke functies voor hotels en zorginstellingen
· Gasten of bewoners krijgen extra multimediafuncties
· Snelle, gemakkelijke installatie door instellingen te klonen via usb
· Beperkte onderhoudskosten door de mogelijkheid om menu’s te “bevriezen”, beperkte overlast door volumeslot
 
Aansluitingen voor camera’s en muziekspelers
Vooral hotelgasten zullen het appreciëren dat de toestellen uit de Philips Studio-reeks over heel wat gemakkelijk bereikbare ingangen beschikken, waaronder usb en hdmi. Hiermee kunnen zij hun eigen draagbare toestellen eenvoudigweg op het tv-toestel in hun kamer aansluiten. Behalve digitale camera’s en draagbare muziekspelers kunnen ze ook geheugendragers inpluggen om te genieten van hun foto’s, filmpjes of muziek.
 
Aangenamer voor bewoners én beheerders
De instellingen voor de tv-toestellen kunnen via de usb-poort worden “gekloond” en in minder dan een minuut op een ander toestel overgezet. Hiermee gaat het veel sneller – en wordt het dus goedkoper – om de nieuwe toestellen te installeren. Tegelijk zijn de instellingen op alle toestellen hierdoor identiek, wat het beheer stukken eenvoudiger maakt. Bovendien krijgen hotelgasten of bewoners maar beperkt toegang tot de instellingen, zodat ze niets kunnen wijzigen dat de goede werking van het toestel verstoort. Om geluidsoverlast te vermijden kunnen de beheerders van de toestellen ook een volumebeperking instellen.
 
Uitstekende beeldkwaliteit, laag stroomverbruik
Bij het ontwerp en de bouw van de Philips Studio Hospitality TV-reeks maakt TP Vision uiteraard gebruik van zijn ervaring met huiskamer-tv’s. Dankzij de geavanceerde backlighting-technologie wordt het moderne design gekoppeld aan een uitstekende beeldkwaliteit, met een hoge helderheid, rijk contrast en levendige kleuren. De Studio TV’s verbruiken ook veel minder stroom dan traditionele lcd-schermen, wat een mooie besparing op stroomkosten oplevert.

Kaspersky Lab: Ferrari’s keuze voor IT-beveiliging

Maandag 13 mei – Een drukke dag in de Jaarbeurs Utrecht