in

Philips monitor vergroot je werkplek met slechts één kabel

Met het 23 inch beeldscherm (231P4UPES) van Philips kunnen kantoorprofessionals hun laptop met slechts één USB kabel aansluiten en zo toegang krijgen tot alle aangesloten randapparatuur.

..

MMD en licentie-partner voor Philips monitoren, lanceert de 231P4UPES, een 23 inch USB monitor met notebook-dock. Consumenten kunnen hun laptop op de monitor aansluiten met slechts één USB kabel en krijgen zo direct toegang tot alle apparaten die zijn aangesloten op het beeldscherm.

Plug & work – gemak door slechts één USB aansluiting
Het 231P4UPES beeldscherm met notebook-dock is ontworpen voor mobiele professionals. Met drie USB poorten (twee USB 3.0-poorten voor razendsnelle gegevensoverdracht en een USB 2.0-poort) is er direct toegang tot alle aangesloten randapparatuur, zoals printers, externe schijven, camera of muis. Naast het aansluiten van hardware verzendt de USB 3.0 kabel ook video- en netwerksignalen en maakt deze direct verbinding met internet of intranet via de geïntegreerde ethernetpoort.

De voordelen zijn nog groter voor gebruikers van een ultrabook. Het aantal aansluitingen van ultrabooks kunnen beperkt zijn en de mogelijkheden voor het aansluiten van externe apparatuur daarmee ook. “We zijn erg enthousiast over het nieuwe beeldscherm met notebook-dock”, aldus Thomas Schade, Europees vice-president van MMD. “De professional van vandaag wil overal productief kunnen zijn en neemt zijn laptop overal mee naartoe. Het vooruitzicht om altijd maar weer allerlei kabels te moeten aansluiten op kantoor is dan bijzonder onaantrekkelijk. Het nieuwe beeldscherm geeft consumenten onmiddellijke toegang tot alle mogelijke randapparatuur om productiever te werken.”

Eenmaal op kantoor blijven mensen zelden de hele dag aan hun bureau zitten.  Het 231P4UPES beeldscherm is ideaal voor het delen van een werkplek en voor het samenwerken in groepen. Gebruikers hoeven alleen hun laptop aan te sluiten om toegang te krijgen tot desktopmogelijkheden en gedeelde bestanden. Daarnaast beschikt de monitor over ingebouwde speakers en audio-aansluitingen om videoconferenties met collega’s op afstand mogelijk te maken.

Vergroot de kijkervaring met uitstekende kwaliteit
Met dit scherm op het bureau ervaren gebruikers haarscherp beeld en 23 inch aan schermruimte. Het soms wat krappe laptopscherm wordt hiermee vergroot, wat bijdraagt aan een hogere productiviteit. De beeldschermkwaliteit is uitstekend dankzij een hoog contrast en een brede kijkhoek (handig voor het werken in groepen). Daarnaast beschikt de monitor over een verstelbare standaard van 13 cm en een AutoPivot-functie, waardoor een optimale weergave onder alle omstandigheden is gegarandeerd.

Moeiteloos energie besparen
Het nieuwe beeldscherm is ontworpen met diverse slimme functies voor een moeiteloze energiebesparing. Het scherm voldoet aan twee hoogstaande ecologische benchmarks, de EPEAT Gold- en TCO 6.0 standaarden. Het beeldscherm is ook uitgerust met PowerSensor-technologie, die automatisch het scherm dimt wanneer de gebruiker van het scherm weggaat. Met deze functie kan al tot 80% aan stroomkosten worden bespaard. Bovendien zorgt de 0W-powerknop ervoor dat er helemaal geen energie wordt verbruikt wanneer het scherm is uitgeschakeld.

Microsoft overweegt digitale activiteiten Nook Media te kopen

Zycko introduceert VM-aware storage van Tintri in Nederland