in

Camera Link naar alle iPads

De nieuwe Camera Link-producten van Sandberg zijn compatibel met alle iPads. De voorgaande versie is geüpdate zodat het ook werkt met iPad 3 en er is een nieuwe Lightning®-versie voor iPad 4 en Mini iPad.

..

Met een Camera Link kunnen consumenten fotos direct uploaden vanaf hun digitale cameras naar een iPad.

Martin Hollerup, Managing Director bij Sandberg A/S, legt het uit: “De meeste iPads hebben een hele goede camera. Maar ze kunnen niet tippen aan echte spiegelreflexcameras of andere hoogkwalitatieve cameras. Als u nu een hele goede digitale camera hebt, waarom zou u deze dan niet met uw iPad koppelen, zodat u uw goede fotos kunt gebruiken voor alle toepassingen op de iPad, bijvoorbeeld Facebook, e-mail, beeldbewerking, publicaties etc. U hebt tal van mogelijkheden.”

U kunt de SD-geheugenkaart direct in de Camera Link plaatsen. Als u een andere soort kaart heeft, kan Camera Link worden gecombineerd met gewone kaartlezers, en natuurlijk heeft Sandberg een paar suggesties voor kaartlezers die zo goed als alles kunnen lezen. U kunt normaal gesproken uw digitale camera ook direct verbinden met de Camera Link met een standaard USB-kabel.

Deep Silver geeft launch trailer vrij van Metro: Last Light

Universele reis stekker met ingebouwde WiFi Router – Nooit meer zonder internet