in

LEGO Marvel Super Heroes neemt het op tegen The Destroyer

De superhelden en schurken uit de LEGO Marvel Super Heroes videogame van TT Games bereiden zich voor op een week durende reis. Naast een heroïsch bezoek aan de E3 wacht er nog een steengoed avontuur op hen. Dit avontuur leidt hen naar Asgard, waar Captain America, Wolverine, Thor en The Human Torch de Destroyer moeten verslaan, een gepantserd wapen die wordt bediend door Loki, de aartsvijand van Thor.

..

Van dit indrukwekkende gevecht bij Asgard zijn een aantal screenshots vrijgegeven. Download de screenshots via de volgende link: http://pers.mediatornado.nl/warner-games/lego-marvel-super-heroes. Wees alert op meer avonturen boordevol actie van LEGO Marvel Super Heroes tijdens de E3 volgende week. 

LEGO Marvel Super Heroes brengt een origineel verhaal dat het hele Marvel universum doorkruist. Spelers hebben controle over Iron Man, Spider-Man, de Hulk, Captain America, Wolverine en vele andere Marvel karakters. Spelers bundelen de krachten om Loki en een tal van andere Marvel schurken te weerhouden van het ontwikkelen van een superwapen waarmee de wereld vernietigd kan worden. Spelers jagen op Cosmic Bricks tijdens hun reis door LEGO Manhattan en bezoeken belangrijke locaties uit het Marvel universum zoals de Stark Tower, Asteroid M, een Hydra basis en de X-Mansion. De game is deze herfst beschikbaar voor Xbox 360®, PlayStation®3, Wii U™, Nintendo DS™, Nintendo 3DS™, PlayStation® Vita en PC.

Eén natie onder Wub: Saints Row IV Collector’s Editions aangekondigd

Samsung introduceert de GALAXY Ace 3