in

Nieuwe modellen van de FRITZ!Box brengen snelle LTE-verbindingen naar het thuisnetwerk

Met de FRITZ!Box 6840 LTE en 6810 LTE introduceert AVM twee modellen op de Nederlandse markt die ondersteuning bieden voor de draadloze LTE-standaard. De FRITZ!Box 6840 LTE combineert alle belangrijke communicatiefuncties in één apparaat, zoals LTE-, WLAN N- en Gigabit Ethernet-verbindingen, mogelijkheden voor netwerkopslag, een telefoonsysteem en een DECT-basisstation. De 6840 LTE biedt ondersteuning voor drie verschillende LTE-frequenties (800 MHz, 1,8 GHz en 2,6 GHz). De FRITZ!Box 6810 LTE voor beginnende gebruikers biedt LTE-verbindingen op de frequenties 800 MHz en 2,6 GHz.

..

Het ontwerp van deze FRITZ!Box is speciaal aangepast aan het gebruik van LTE. Het kleine en compacte model past op elke vensterbank en biedt alle belangrijke functionaliteit, inclusief WLAN-verbindingen en DECT-telefonie. De FRITZ!Box 6840 LTE en FRITZ!Box 6810 LTE zijn verkrijgbaar via de gebruikelijke kanalen. Om gebruik te maken van de LTE-functies heeft u een sim-kaart nodig van uw provider.

• Razendsnel internet op basis van draadloze LTE-verbindingen nu mogelijk voor thuiswerken
• Mogelijkheid om gesprekken te voeren via LTE in plaats van vaste lijnen
• Gebruikers kunnen dankzij LTE optimaal profiteren van alle voordelen van een thuisnetwerk
• Ondersteuning voor LTE-netwerken met frequenties van 800 MHz, 1,8 GHz en 2,6 GHz
• Functiepallet van FRITZ!OS uitgebreid
 
De FRITZ!Box 6840 LTE en 6810 LTE vervangen vaste verbindingen
De FRITZ!Box 6840 LTE en FRITZ!Box 6810 LTE vallen in LTE-stroomklasse 3 en bieden overdrachtssnelheden tot 100 Mbit/s downstream en tot 50 Mbit/s upstream. Met WLAN N-technologie, vier gigabit Ethernet-poorten, een USB-poort en een telefoonsysteem met een DECT-basisstation staat de FRITZ!Box 6840 LTE garant voor een krachtig presterend thuisnetwerk en draadloze internettoegang op basis van LTE. Het model is daarnaast voorzien van een analoge aansluiting voor telefoons en faxmachines. De kleinere FRITZ!Box 6810 LTE beschikt over een DECT-, WLAN N- en een Ethernet-poort. Alle modellen van de FRITZ!Box LTE bieden een geïntegreerd DECT-basisstation met ondersteuning voor zes draadloze telefoons. Het station biedt ondersteuning voor alle telefoniefuncties van LTE, met inbegrip van HD-telefonie, waarmee vaste verbindingen definitief tot het verleden behoren. iPhones en smartphones met Android zijn draadloos met het thuisnetwerk te verbinden.
 
LTE: de ultieme gebruikseenvoud voor thuisnetwerken
Als een van de grootste Europese leveranciers van breedbandapparatuur omarmt AVM nu LTE voor zijn succesvolle FRITZ!Box-reeks. De reden hiervoor is dat deze mobiele technologie gebruikers in staat stelt alle mogelijkheden van de FRITZ!OS-software van de FRITZ!Box te benutten binnen hun thuisnetwerk. Deze functies omvatten onder meer WLAN-toegang voor gasten, software voor ouderlijk toezicht, antwoordapparaten en firewalls. Alle multimedia die op de apparaten zijn opgeslagen, zoals muziekbestanden en video’s, is binnen het netwerk af te spelen via de mediaserver in de FRITZ!Box 6840 LTE. De verschillende FRITZ!App-applicaties en de dienst MyFRITZ! zorgen ervoor dat het thuisnetwerk toegankelijk blijft voor gebruikers die onderweg zijn. Naast uitgebreide ondersteuning voor de nieuwe modellen van de FRITZ!Box biedt AVM gratis FRITZ!OS-upgrades aan.

Omzetverliezen retailers niet te repareren

Werken onderweg – jij leidt, Jabra Motion volgt