in

Nieuwe multimedialaptops uit Toshiba’s Satellite P-serie

“Met de introductie van deze Satellite P’s laten wij nogmaals zien dat wij alles in het werk stellen om kritische PC-gebruikers het summum aan HD-entertainment en de nieuwste multimediavoorzieningen te bieden,” zegt Ronald Ravel, Country Manager van Toshiba Information Systems Benelux.

..

“Sommige nieuwe P-modellen beschikken bijvoorbeeld over toekomstgerichte functies als een HDMI®-out-poort die Ultra HD (UHD) ondersteunt. Hiermee is het mogelijk UHD-content te converteren en te exporteren naar externe, voor UHD geschikte tv’s, zoals de onlangs geïntroduceerde toestellen uit de L9-serie van Toshiba. Op die manier kunnen gebruikers genieten van een gloednieuwe generatie computergames, oorspronkelijk gemaakt in UHD, met een resolutie die viermaal hoger is dan die van conventionele Full HD. Stills en video’s, gecreëerd in UHD en opgeslagen op de laptop, komen zo eveneens volop tot hun recht. Dankzij de high-performance processors met dedicated graphics zijn alle modellen uit de P-serie geknipt voor het werken met veeleisende applicaties als PC-games met snel wisselende scènes of het bewerken van home-video’s in HD-kwaliteit.”
• Neusje van de zalm in hun klasse
• Eerste laptops met Ultra HD-ondersteuning
 
Aantrekkelijke afwerking
De nieuwe Satellites uit de P-serie zijn uitgevoerd in het nieuwe, universele productontwerp van Toshiba met zijn zacht afgeronde hoeken en opvallende aan/uit-knop. De hoogwaardige kwaliteit van deze laptops wordt onderstreept door de aantrekkelijke afwerking in geborsteld aluminium met chroomkleurige accenten op de klep. Alle nieuwe modellen worden geleverd met een vergroot click-touchpad: ideaal voor het intuïtief navigeren via de Windows 8-interface, met vingerbewegingen, zonder gebruik te maken van een aanraakscherm. Het ‘betegelde’, randloze toetsenbord met LED-backlight maakt het ook bij weinig licht gemakkelijk om te typen. De P50t heeft als extra voordeel dat hij is uitgerust met een handig, intuïtief edge-to-edge aanraakscherm met 10-vinger ‘touch & swipe’-bediening.
 
Superieure geluidskwaliteit
Gebruikers van de nieuwe Satellite P’s kunnen bovendien genieten van een superieure geluidskwaliteit; de laptops hebben namelijk (maximaal) vier eersteklas Harman Kardon®-stereoluidsprekers aan boord. Verder zijn ze voorzien van waardevolle mediasoftware, waaronder DTS Studio Sound™, dat garant staat voor een nauwkeurig, rijk en overweldigend klanktapijt. De Toshiba Sleep-and-Music-functie maakt het mogelijk naar muziek van hoge kwaliteit te luisteren zelfs als de laptop is uitgeschakeld. Met de vooraf geïnstalleerde Toshiba Split Screen Utility worden actieve vensters automatisch en netjes op het scherm gerangschikt, wat multitasking vergemakkelijkt, terwijl het breedbeeldscherm optimaal benut wordt.
 
Beschikbaarheid en prijs
De nieuwe laptops uit de Satellite P-serie zijn naar verwachting eind juni leverbaar, tegen een adviesprijs vanaf €999 inclusief BTW.

Sharp schudt grootformaat TV-markt op met LE752-serie

LEGO Marvel Super Heroes neemt het op tegen The Destroyer