in

Infotheek is Apple Authorised Reseller

Infotheek,  IT-totaalleverancier voor de zakelijke markt, is benoemd tot Apple Authorised Reseller. Deze partnerstatus stelt Infotheek in staat het complete portfolio van Apple aan te bieden aan haar zakelijke klanten.

..

Infotheek heeft eerder dit jaar Condor Computers overgenomen; de Apple reseller voor de zakelijke markt. Hierdoor heeft Infotheek zich een unieke positie in de markt verworven. Naast het leveren van Apple producten, waarbij de garantie verlengd kan worden, verzorgt Infotheek nu tevens de complete dienstverlening rondom Apple implementaties en nazorg. Van volledige Mobile Device Management oplossingen tot ingerichte Apple werkplekken met de zekerheid die alleen een Apple Authorised Reseller kan bieden.
 
Jordy Kool, CEO Infotheek, over de verworven partnerstatus: “Wij zijn er trots op dat wij nu Apple Authorised Reseller zijn. Binnen de zakelijke markt is de vraag naar Apple toegenomen en daar kunnen wij nu volledig in voorzien. Dit in combinatie met de bekende voordelen van Infotheek; altijd voorraad, scherpe prijzen en een compleet product- en dienstenassortiment, zorgt ervoor dat Infotheek dé one-stop-shop is voor alle zakelijke IT oplossingen. Hierbij voorzien wij ook in de verhuur van Apple hardware, met onder andere de grootste huurvoorraad van Nederland wat betreft iPads.”
 
Over Infotheek
Infotheek is leverancier van hardware en IT-diensten. Het automatiseringsbedrijf is gespecialiseerd in het doorleveren van voorlaatste modellen PC’s, notebooks, servers, storage, networking, printing en andere apparatuur van diverse A-merken. Het assortiment sluit naadloos aan op de meest gebruikte IT-apparatuur voor professioneel gebruik. Infotheek stelt bedrijven en organisaties in staat om aanzienlijk te besparen op hun IT-kosten door standaardisatie, levensduurverlenging en asset management. Verder levert Infotheek advies en diensten op het gebied van ICT, zoals installaties, migraties, onderhoud en reparatie, logistieke ondersteuning en systeembeheer. Infotheek is onder andere Gold Preferred Partner van Hewlett Packard, Apple Authorised Reseller, Dell Premier PartnerDirect, Acer Affinity Platinum, Business Partner van IBM, Lexmark ValuePrint Partner, Microsoft Gold Partner en VMWare Enterprise Partner. Infotheek werd in 1991 opgericht en heeft haar hoofdkantoor in Leiden. Verder heeft Infotheek buitenlandse vestigingen in België, Duitsland, Spanje, het Verenigd Koninkrijk en Zweden. De organisatie telt bijna 400 medewerkers. 

Samsung introduceert de GALAXY Ace 3

Dirk Pilat (OESO): ‘Meeste Nederlandse groei van jonge bedrijven’