in

Xbox One start in november een nieuw tijdperk van games en entertainment

Microsoft kondigt de details van de lancering, prijsstelling, reserveringsprogramma en een speciaal herdenkingspakket en accessoires aan van het consumentenproduct waar dit jaar het meest naar uitgekeken wordt.

..

De opwinding van de onthulling van de Xbox One op 21 mei aanwakkerend, kondigde Microsoft Corp. vandaag details aan van de lancering van het langverwachte nieuwe Xbox game- en entertainmentsysteem. Bij de lancering in 21 markten overal ter wereld in november 2013, is de Xbox One het ultieme alles-in-een entertainmentsysteem dat is gemaakt voor de woonkamer van de 21ste eeuw — en introduceert het een nieuwe wereld van games, muziek, live tv, films, sport, apps en Skype, allemaal afgestemd op uw interesse, en toegankelijk met uw stemgeluid.
Elk Xbox One pakket dat wordt verkocht zal de nieuwe Xbox One console bevatten — met een 500 GB harde schijf,1 een Blu-ray speler en ingebouwde Wi-Fi  — de nieuwe Kinect, een Xbox One Wireless Controller en een gratis 14 dagen probeerversie van Xbox Live Gold voor nieuwe leden. Het Xbox One introductiepakket zal in de VS verkrijgbaar zijn voor een adviesprijs van $499,99. In het VK en op de Europese markten zal het in de winkels verkrijgbaar zijn voor £429 (GBP) resp.  €499.2
Om de lancering van de Xbox One te vieren, introduceert Microsoft ook een limited edition herdenkingspakket voor fans die het systeem bij enkele grote retailers reserveren en dat in beperkte hoeveelheden verkrijgbaar zal zijn zolang de voorraad strekt, voor $499,99, €499 (EUR) of £429 (GBP).2 Het reserveren van het herdenkingspakket zal garanderen dat u het nieuwe systeem op dag 1 kunt kopen. Elk herdenkingspakket bevat een Xbox One systeem dat in een premium zwarte verpakking komt met een limited edition Xbox One Day One Wireless Controller en een unieke Day One Achievement herdenkingskaart.

Gamers die de volgende exclusieve Xbox One lanceertitels reserveren krijgen speciale bonus content, beperkt beschikbaar in winkels zolang de voorraad strekt:

•    “Ryse: Son of Rome”: Exclusieve multiplayer kaart en zwaard met bonus attributen.
•    “Forza Motorsport 5”: Onmiddellijke toegang tot drie autos afgestemd op de top van hun klasse.
•    “Kinect Sports Rivals”: Exclusieve sportieve apparatuur die uw Champion scheidt van de rest van de wereld.
•    “Dead Rising 3”: Exclusieve Frank West en Chuck Greene Tribute Packs met bonus attributen.

Bovendien, als bedankje aan de miljoenen Xbox fans overal ter wereld voor hun passie en loyaliteit, kondigde Microsoft aan dat elk kwalificerend Xbox Live Gold lid – nieuw of bestaand – met ingang van 1 juli twee gratis Xbox 360 game-downloads per maand krijgt tot 31 december 2013, waaronder populaire titels zoals “Halo 3” en “Assassin’s Creed II”. En om E3 in de maand juni te vieren, krijgen Xbox Live Gold leden een gratis download van “Fable III”. 3  Voor een beperkte tijd krijgen gamers ook een Day One 12-maand Xbox Live Gold lidmaatschap en kunnnen ze “Killer Instinct: Round One” spelen met het exclusieve Shadow Jago karakter, op Xbox One. Spelers zullen ook een Day One herdenkingslidmaatschapskaart ontvangen.

Ga naar http://www.xbox.com/reserve om uw Xbox One systeem vandaag te reserveren en voor de volledige lijst met lanceerlanden en prijzen.

Gloednieuwe accessoires om de nieuwe generatie van gaming te voeden
    Naast de lancering van Xbox One in november zal een nieuwe line-up van best-in-class accessoires uw ervaringen van de nieuwe generatie gaming meer meeslepend, precies en toegankelijk maken:    
•    Xbox One Wireless Controller. De Xbox-controller is opgefrist met meer dan 40 technische en ontwerpinnovaties. De bijgewerkte ‘directional pad’, ‘thumbstick’ en pasvorm leveren grotere precisie en controle, terwijl nieuwe ‘vibrating impulse triggers’ een nauwkeurige vingertop feedback bieden waardoor een ongekend niveau van gameplay onderdompeling ontstaat. De Xbox One Wireless Controller is ontworpen om samen te werken met de nieuwe Kinect, waardoor de twee automatisch kunnen worden gekoppeld om een naadloze synchronisatie van spelers mogelijk te maken.

•    Xbox One Play & Charge Kit. Deze kit bevat een oplaadbare lithium-ion accu die in de Wireless Controller past en ook een oplaadkabel die de Controller met de console verbindt. Spelers kunnen blijven spelen zonder een enkele wegwerpbatterij te kopen. De nieuwe Play & Charge Kit laadt twee keer zo snel als zijn Xbox 360 tegenhanger en laadt tijdens het spelen of wanneer de console stand-by is. De kit is afzonderlijk verkrijgbaar of als deel van het Wireless Controller met Play & Charge Kit pakket.

•    Xbox One Chat Headset. Als een musthave voor fans van online gaming, is de nieuwe Xbox One Chat Headset, aangesloten op de controller, ontworpen voor langdurige gamesessies en duidelijke voicechat. Met een lichtgewicht en comfortabel nieuw ontwerp is de mono chat headset voorzien van digitaal breedband audio en een richtingsgevoelige microfoon. Gamers zullen er van genieten dat ze hun handen niet van de controller af hoeven te nemen voor de mute schakelaar en volumeregeling van de microfoon.

Ga voor meer details over al het opwindende Xbox nieuws op de E3, inclusief de volledige game lineup, naar news.xbox.com.

Samsung introduceert de GALAXY Ace 3

Dirk Pilat (OESO): ‘Meeste Nederlandse groei van jonge bedrijven’