in

LG en Micromedia sluiten distributieovereenkomst

Micromedia, een van de belangrijkste en grootste distributeurs op gebied van consumenten electronica, gaming, software en pc accessoires in de Benelux, breidt haar leveranciersnetwerk verder uit. Micromedia zal LG Electronics opnemen voor speakers, docks, mediaspelers (DVD, CD, Blu-ray) en televisies.

..

Micromedia directeur Eldan Santcroos over de aangegane overeenkomst: “Micromedia is verheugd een merk als LG aan haar assortiment toe te voegen. Door de samenvoeging van de diverse technologieën is dit voor ons een logische vervolgstap. We zien de televisies ook als een belangrijke toevoeging aan ons gaming segment. De nieuwe consoles ondersteunen Ultra-HD formaat. LG is een voorloper op het gebied van technologie en is een van de weinige partijen in de markt die de productiefaciliteiten in eigen handen heeft.”
Frans Hulshof, commercieel directeur van LG Benelux, zegt: “Bij LG streven wij niet alleen bij producten naar snelle en praktische innovaties. Met Micromedia hebben wij een partner gevonden met een frisse kijk op de markt die ons zal ondersteunen met de ontwikkeling van nieuwe verkoopmodellen.”

TRENDnet brengt krachtige NAS Media Server op de markt

Review: Deadpool