in

Mad Catz kondigt de MOJO aan; de nieuwe Android console!

Mad Catz Interactive, Inc. kondigt de Mad Catz M.O.J.O. aan, de nieuwe Android console. Met de M.O.J.O. gaat Mad Catz de concurrentie aan met onder andere de OUYA. “M.O.J.O. is in principe een supercharged smart Phone zonder beeldscherm die je in je flatscreen kunt pluggen om ook in je huiskamer mobiel te kunnen gamen.

..

M.O.J.O. is zo ontworpen dat het perfect aansluit op de GameSmart controllers, muizen, toetsenborden en hoofdtelefoons van Mad Catz”, aldus Darren Richardson, President en Chief Executive Officer van Mad Catz. Mad Catz wil graag een zo open mogelijke console aanbieden, dus als je een headset heb van een ander merk dan kun je die ook gewoon aan sluiten op de M.O.J.O. “We willen ervoor zorgen dat de M.O.J.O. een open platform is. Mensen kopen games van Google Play, Amazon, Tegrazone of een andere retailer naar keuze. 
Ze spelen die games al op hun telefoons en tablets en met behulp van M.O.J.O. kunnen ze die games ook in hun huiskamer spelen zonder bij te hoeven betalen. Hetzelfde geldt voor films, muziek en andere digitale media. Onze focus ligt op het voorzien in de beste hardware met zo hoog mogelijke prestaties, niet op het dwingen dat mensen meer content bij ons moeten afnemen.” 
De M.O.J.O heeft ongeveer het formaat van je hand, aan de achterkant zit een HDMI-aansluiting en een toegang voor een SD-kaart, waarmee je het geheugen van 16 GB kan uitbreiden. Bij de console wordt een full sized game controller geleverd met thumbsticks, knoppen, triggers en een rij van media playback knoppen voor muziek en video. Tijdens Gamescom in Duitsland zal bekend worden gemaakt wat de prijs van de M.O.J.O zal zijn.
Bekijk hier de IGN video over de Mad Catz M.O.J.O.

Huawei CBG kiest voor Strategytella

MKB bedrijven missen online kansen door verouderde websites