in

Vakantiegeld op? OKI keert uit!

Hoewel de zomer nu pas echt begint hebben veel mensen hun vakantiegeld waarschijnlijk al lang besteed. Maar gezien het zomerse weer waar we eindelijk op worden getrakteerd heeft iedereen natuurlijk tal van plannen voor vakanties, barbecues en uitjes naar de kust. OKI Systems wil zijn partners graag tegemoet komen en voorzien van flink wat extra vakantiegeld, om al die uitgaven te bekostigen.

..

Door zich in te schrijven voor deze vakantiegeld-campagne ontvangen partners de hele zomer lang 20% extra voordeel op hun OKI orders. Dit kan natuurlijk lekker oplopen, want hoe groter de order, hoe hoger de korting! Maar hoewel de emmer met vakantiegeld nu nog bijna overloopt, is deze uiteraard niet bodemloos. Het is voor de partners dus belangrijk om zich zo snel mogelijk in te schrijven zodat ze het voordeel niet hoeven te missen, want voor deze actie geldt: wie het eerst komt, die het eerst maalt!
 
De vakantiegeld-actie loopt van 8 juli t/m 31 augustus, op basis van op=op. Kortingsbedragen vanaf €100,- worden uitgekeerd met een maximum van €1000,-. Kijk hier voor meer informatie en de voorwaarden

Teller The Last of Us staat al op 3.4 miljoen

Nu verkrijgbaar: de FRITZ!WLAN Repeater 310