in

Compacte HTC One mini combineert stijlvol design met hoogwaardige prestaties

HTC’s ultieme 4,3 inch telefoon compleet met HTC BlinkFeed, HTC Zoe en HTC BoomSound – HTC, wereldwijd leider in mobiele innovatie en design, kondigt vandaag de HTC One mini aan. Dit is een compacte versie van de populaire HTC One die inmiddels beschikbaar is in 181 landen en al bekroond werd met vele awards. @import url(http://cms2009.digitnet.nl/CuteEditor2/CuteEditor_Files/Style/SyntaxHighlighter.css);@import url(http://www.digitailing.nl/style/markup.css); @import url(http://cms2009.digitnet.nl/CuteEditor2/CuteEditor_Files/Style/SyntaxHighlighter.css);@import url(http://www.digitailing.nl/style/markup.css);

..

De HTC One mini komt tegemoet aan consumenten die de beste mobiele technologie willen en een telefoon die eenvoudig in hun broekzak past. HTC bouwt met de HTC One mini verder aan zijn platform van innovatief leiderschap.
De HTC One mini heeft het iconische design van de HTC One. Verder is het toestel voorzien van HTC Blinkfeed, HTC Zoe en HTC BoomSound, innovatieve technologieën die de gebruikservaring van mobiele telefoons volledig hebben veranderd. De HTC One mini heeft een 4,3 inch scherm en krachtige dual-core 1,4 GHz processor. Verder is het toestel voorzien van de nieuwste versie van Android en HTC Sense. Hiermee brengt HTC de gebruikservaring van zijn vlaggenschip naar een publiek dat op zoek is naar een hoogwaardig design én sterke prestaties in een compacte vorm.
De HTC One is wereldwijd een succes en heeft de brand awareness van het merk HTC bij jonge consumenten in Nederland naar een recordhoogte van 93 procent gebracht. Het aantal mensen dat de intentie heeft de komende zes maanden een HTC te kopen, is bovendien verdubbeld.
“We zijn trots dat we met de HTC One de meest innovatieve telefoon op de markt hebben gebracht. Samen met dit nieuwe toestel is onze One-familie nu de sterkste serie ter wereld”, zegt Peter Chou, CEO van HTC. “De HTC One mini heeft alles wat de HTC One een succes maakt op een kleinere, maar evenzo in het oog springende schaal.”   
Kenmerkend HTC design
Met een scherp en levendig 4,3 inch 720p HD-scherm bevat de HTC One mini ook HTC’s uitgesproken designkenmerken. Het toestel is beschikbaar in de kleuren Glacial Silver en Stealth Black en met een aluminium unibody en slank profiel, ziet de HTC One mini er prachtig uit en ligt deze perfect in de hand.  
HTC UltraPixel Camera met HTC Zoe en Video Highlights
Mis nooit meer een moment met HTC’s revolutionaire camera-ervaring met de UltraPixel Camera en HTC Zoe. De UltraPixel Camera vangt 300 procent meer licht dan traditionele camerasensoren. Het legt foto’s vast op een ongelooflijk detailniveau en met een verbeterde dynamische actieradius, zelfs in situaties met weinig licht. HTC Zoe brengt speciale momenten tot leven in videofragmenten van drie seconden waarmee geavanceerde bewerkingen en creatieve flexibiliteit mogelijk worden.
 
Ook biedt de HTC One mini de mogelijkheid geweldige foto’s en zelfportretten te maken met de 1,6 megapixel front-facing camera. Bekijk hoe foto’s tot leven komen in een levende galerij en deel hoogtepunten uit je leven met een visueel verbluffende videoclip van 30 seconden die automatisch is gecreëerd met Video Highlights. Je hebt hiervoor geen speciale bewerkingssoftware of vaardigheden nodig. Selecteer, voordat je je video’s online zet, eenvoudig je eigen soundtrack uit de beschikbare thema’s of uit je persoonlijke muziekbibliotheek.
HTC BoomSound: mobiel geluid voor altijd veranderd
Met twee stereo speakers aan de voorzijde, heeft de HTC One een revolutie teweeg gebracht in de geluidservaring op mobiele telefoons. De ondersteuning met de versterkers zorgt voor minder distortie en meer detail. Hiermee biedt de HTC One mini hetzelfde indrukwekkende geluid dat je het gevoel geeft alsof je je in het hart van het geluid bevindt of je nu muziek luistert, video’s bekijkt of games speelt. De integratie met Beats Audio brengt het geluid naar een hoog niveau waardoor je profiteert van de beste geluidservaring op een mobiele telefoon.    
 
HTC BlinkFeed: al je favoriete content op één scherm 
De HTC One mini verzamelt al jouw favoriete content op één scherm. Het homescreen wordt getransformeerd naar een livestream van persoonlijke, relevante informatie waarbij HTC BlinkFeed updates van sociale netwerken, nieuws en foto’s direct naar de plaats brengt waar je ze het meest nodig hebt. Door de verzameling van de nieuwste content met dagelijks nieuws uit meer dan 10.000 artikelen, is de meest relevante en interessante informatie in één oogopslag direct zichtbaar, zonder de noodzaak te wisselen tussen verschillende websites of applicaties.
 
Prijs en beschikbaarheid
De HTC One mini is beschikbaar vanaf september. De consumentenadviesprijs bedraagt 449,00 euro inclusief BTW, exclusief abonnement.

Nomineer voor Retailer of the Year

’5 miljoen slimme horloges in 2014