in

Distributieovereenkomst tussen Qwerty en Cooler Master

Vanaf heden levert Qwerty producten van het merk Cooler Master. Sinds de oprichting in 1992 levert Cooler Master wereldwijd oplossingen voor thermische problemen. Product ontwikkeling staat hierbij hoog in het vaandel waardoor de producten van Cooler Master als innovatief, kwalitatief en stijlvol worden ervaren. Het Cooler Master assortiment is de afgelopen jaren flink uitgebreid en bestaat uit belangrijke PC componenten zoals de behuizing, voeding, CPU koeler en ventilatoren.

..

Met het oog op de toekomst zijn daar onlangs een complete gaming accessoires lijn en mobiele accessoires lijn aan toegevoegd. Dus ook voor een gaming muis(mat), toetsenbord, headset of tablet/smartphone accessoire bent u bij Cooler Master aan het juiste adres.
 
“Met Qwerty wil Cooler Master de resellers nog beter van dienst zijn op het gebied van de beschikbaarheid van het volledige Cooler Master assortiment”, aldus Joost Gommans, Regional Manager Cooler Master.
 
Remko Rijs( general manager Qwerty): “Cooler Master toevoegen aan ons assortiment? Daar hoefden we niet lang over na te denken! Deze kans pakten we met beide handen aan. Zowel als distributeur als klant ben je hier namelijk uitermate blij mee. Nu we officieel partner zijn zullen we er alles aan doen om het tot een succes te maken!”

Huawei CBG kiest voor Strategytella

MKB bedrijven missen online kansen door verouderde websites