in

OFED zoekt een nieuw gezicht voor de elektrotechnische detailhandel

Het opleidings- en ontwikkelingsfonds voor de elektrotechnische detailhandel, is op zoek naar (aankomende) verkopers en leidinggevenden, die hun passie voor hun vak willen delen in een promotiefilm voor de branche. OFED heeft de ambitie om het vakmanschap in de branche te versterken en de arbeidsmarkt te stimuleren. Dit doet OFED door het ontwikkelen van online tools voor werkgevers en werknemers in de branche en het beschikbaar stellen van, digitaal lesmateriaal voor leerlingen en docenten in het onderwijs.

..

Het afgelopen jaar heeft OFED fors geïnvesteerd in het uitbreiden van het online kennisaanbod. Daarmee wil OFED (aankomend) werknemers en werkgevers in de elektrotechnische detailhandel optimaal ondersteunen in het ontwikkelen van hun vakmanschap.
Om zoveel mogelijk werknemers en werkgevers uit onze branche kennis te laten maken met OFED en de online tools, is er gekozen voor een promotiefilm. De hoofdrollen in de promotiefilm worden ingevuld door werknemers en/of werkgevers uit de branche. Op een centrale lokatie in het land worden de opnames gemaakt. Eind 2013 is de promotiefilm beschikbaar.
Meer informatie: 

Harense Smid winkels alweer open

Unieke accessoires voor je smart device bij Gear Factory