in

ScanSnap iX500: draadloos scannen naar de computer

Fujitsu’s ScanSnap iX500 komt met uitgebreide WiFi-functionaliteit. Eerder was een WiFi-verbinding al mogelijk tussen deze scanner en mobiele Android- en Apple iOS-apparaten. Nu biedt de ScanSnap iX500 ook een draadloze verbinding met pc en Mac. Deze uitbreiding maakt de ScanSnap iX500 nog gebruiksvriendelijker.

..

Gebruikers sturen hun gescande documenten via WiFi naar de pc en Mac, net als naar tablets en smartphones met het Android- en iOS-besturingssysteem – en dat met één druk op de knop.
 
Andere belangrijke eigenschappen van de ScanSnap iX500 zijn de mogelijkheid om te linken naar verschillende applicaties en cloud-diensten en een grotere efficiëntie dankzij automatische beeldoptimalisatie. Innovaties die onderstrepen hoe Fujitsu, toonaangevend in professionele documentscanners, voortdurend streeft naar het gebruiksvriendelijker maken van zijn  document imaging-oplossingen.
 
Gratis update
Vanaf 29 juli 2013 brengt het ’ScanSnap Online Update‘-programma van Fujitsu bestaande gebruikers automatisch op de hoogte van gratis updates – mits deze functie is geactiveerd. Om het proces te voltooien hoeven gebruikers alleen de instructies op het scherm te volgen.

LenovoEMC kondigde een nieuwe reeks high performance netwerk videorecorders aan

Thuis opgeslagen bestanden altijd en overal bij de hand met de FRITZ!Box