in

Keep IT Cool!

NewStar, introduceert de redding voor warme en trage laptops. Laptops worden trager en storingsgevoeliger naarmate ze warmer worden. Met de zomermaanden op komst een veel voorkomend probleem. Hier biedt NewStar de oplossing voor.

..

Met de NewStar koeler haalt de consument de ideale hulp in huis. Op deze ergonomische standaard wordt de laptop geplaatst waarna de koeler de temperatuur van de laptop terugbrengt naar 15 graden. De fluisterstille ventilatoren blazen koele lucht onder de laptop door. Hierdoor blijft de laptop optimaal presteren en worden storingen voorkomen.
 
De standaard biedt de laptop een helling van 18 graden waardoor de pols wordt ontzien en het scherm beter leesbaar is. Optimaal gebruikersgemak van de laptop dus. Afhankelijk van het model stelt u de helling en hoogte in waardoor u de laptop kan gebruiken zoals u wil.
 
De Laptopkoeler sluit men aan op een van de USB poorten van de PC. Twee verschillende snelheden maken het mogelijk de laptop snel te koelen en op de ideale temperatuur te houden. Minimale energieverbruik en maximale prestaties!
 
Model NS-LC200, het model voor de mobiele werkplek. Compact, licht en makkelijk mee te nemen (past zo in de laptoptas). 
 
Prijzen en beschikbaarheid:
De laptopkoeler zal verkrijgbaar zijn vanaf 19,95 euro inclusief BTW.

Buffalo lanceert nieuwe serie MiniStations: HD-PCFU3-series

Winkelketen iCentre failliet