in

Schep nieuwe mogelijkheden met de krachtige en veelzijdige Canon EOS 70D

Canon presenteert vandaag een voortreffelijke nieuwe uitbreiding van haar wereldberoemde EOS-serie – de EOS 70D. De EOS 70D is ontwikkeld voor de ambitieuze en enthousiaste fotograaf die zijn hobby naar een hoger niveau wil brengen.

..

De camera combineert volledig nieuwe en unieke Canon-imagingtechnologie met krachtige, creatieve en draadloze functies voor het delen van beelden. Dit resulteert in een responsieve en complete camera die ideaal is om momenten vast te leggen met verbluffende digitale fotos en Full HD-video.
Leg het moment vast met digitale fotos en Full HD-movies
De EOS 70D heeft een nieuwe door Canon ontwikkelde en geproduceerde 20,2 MP APS-C CMOS-sensor. Het is s werelds eerste digitale spiegelreflexcamera met grensverleggende Dual Pixel CMOS AF-technologie die vloeiend en zeer nauwkeurig scherpstelt (AF) bij het vastleggen van Full HD-movies en snel automatisch scherpstelt bij het vastleggen van beelden in de Live View-modus. Samen met de 14-bits DIGIC 5+processor en het 19-punts cross-type AF-systeem legt de EOS 70D haarscherpe beelden met volledige resolutie vast met maar liefst 7 beelden per seconde, met tot 65 JPEG- of 16 RAW-beelden in een enkele burst[i]. Bovendien stelt een native ISO-bereik van ISO 100-12800 de fotograaf in staat om beelden bij minder licht vast te leggen en kortere sluitertijden te gebruiken met behoud van de hoge beeldkwaliteit.
“Ik ben diep onder de indruk van de manier waarop de vele nieuwe technologieën in de body van de EOS  70D zijn ondergebracht en hoe veelzijdig hij is,” aldus Brutus Östling, Canon Ambassador. “De EOS 70D is de ideale camera voor iedereen die zijn fotografische vaardigheden naar een hoger niveau wil tillen. Hij fotografeert niet alleen mensen, landschappen en actie gemakkelijk en met superieure kwaliteit, maar filmt onderwerpen ook in Full HD met focussnelheden waarvan ik nooit gedacht had dat die mogelijk zouden zijn. De camera bewees zichzelf onder de meest uitdagende omstandigheden en had een reeks nieuwe technologieën om elke test waaraan ik de camera blootstelde met gemak aan te kunnen – vooral met de nieuwe Dual Pixel CMOS AF-technologie. Deze technologie brengt het fotograferen en filmen met digitale spiegelreflexcameras naar een geheel nieuw niveau.”

Aantal frequente online shoppers flink gestegen

GlassUp: de nieuwe augmented reality-bril