in

Oprichters Game Mania hebben bedrijf terug in handen

Game Mania bouwt autonoom verder aan succesverhaal – De voorbije maanden waren heel woelig voor Game Mania maar vandaag kan bevestigd worden dat het bedrijf is overgenomen door Peter Bergmans, Benny Cockx en Etienne Delrue, de 3 oprichters van Game Mania zo’n 20 jaar geleden. Game Mania kan nu zelfstandig, los van Free Record Shop, opnieuw zijn eigen koers varen en zich klaarzetten voor de toekomst.

..

Game Mania België (het hoofdkantoor in Oelegem en de 39 winkels in België) zet de activiteiten ongewijzigd verder en voor Game Mania Nederland (64 winkels) zullen 51 winkels meteen een doorstart kennen.
De heren Bergmans, Cockx en Delrue hebben Game Mania opgestart in 1992. De voorbije jaren hebben zij zich één voor één teruggetrokken uit het operationele management van het bedrijf, en dit overgelaten aan een jong team van gepassioneerde management leden.
“Game Mania is in de afgelopen 20 jaar enorm gegroeid en heeft ook voor de toekomst nog heel wat potentieel. We investeren daarom met volle overtuiging opnieuw in het bedrijf. Het operationele management laten we daarbij graag over aan het huidige management team, dat zeker in de voorbije moeilijke periode, zijn daadkracht en competentie heeft bewezen”, zegt Peter Bergmans.
Kris Lenaerts, algemeen directeur bij Game Mania: “we zijn verheugd dat er een akkoord is bereikt waarbij Game Mania zich zelfstandig opnieuw kan focussen op de toekomst. Onze  ‘nieuwe’ eigenaars zijn uiteraard geen onbekenden voor ons, waardoor we heel goed elkaars verwachtingen kennen en vol overgave aan dit nieuwe hoofdstuk kunnen beginnen.”

Packshot van Lego® Marvel™ Super Heroes onthuld

BenQ W1080ST – De eerste Full-HD short throw projector ter wereld