in

Nomineer voor Retailer of the Year

Lezers van RetailNews mogen hun eigen favorieten voor de vakprijzen Beste Retail Executive en Beste Retailmanagementteam nomineren. Deze awards vallen onder de eerste Nederlandse editie van ABN AMRO Retailer of the Year, waarvan Q&A Research & Consultancy initiatiefnemer en RetailTrends Media mediapartner is. Klik hier om de beste retail executive en het beste retailmanagementteam te nomineren.

..

Voorafgaand aan het event eind oktober wordt een stem uitgebracht op een genomineerd managementteam en directielid. De winnaars van de vakprijzen worden tijdens het event onthuld. 
Eveneens wordt dan de jaarlijkse publieksprijs Beste Winkelketen van Nederland uitgereikt, een titel die vorig jaar was weggelegd voor Intratuin. In totaal strijden dit jaar 269 Nederlandse retailers om de uitverkiezing. De 27 winnaars van de categorieprijzen worden eind september bekend gemaakt. Op het evenement Retailer of the Year eind oktober wordt duidelijk wie van hen de titel Beste Winkelketen van Nederland 2013 krijgt.

BenQ W1080ST – De eerste Full-HD short throw projector ter wereld

Compacte HTC One mini combineert stijlvol design met hoogwaardige prestaties