in

AOC introduceert nieuwe lijn IPS-monitoren met slank design en aantrekkelijke prijs

AOC presenteert een nieuwe serie monitoren die bestaat uit een nieuwe generatie AH-IPS- en IPS 3D-modellen. De monitoren hebben allemaal een uitstekende kleurweergave en brede kijkhoek. De zes monitoren hebben een slank design zonder randen en zijn zowel functioneel als voordelig.

..

De 69-serie beschikt over de nieuwste technologieën en biedt talrijke verbindingsmogelijkheden, zoals DVI-D, HDMI en MHL om verbinding te maken met een Android tablet of -smartphone. Met afmetingen van 21,5’’ (54,6 cm), 23’’ (58,4 cm) en 27’’ (68,6 cm) zijn deze monitoren perfect voor thuisgebruik en kantoren aan huis.
 
Betaalbare beeldschermtechnologie
Beeldschermspecialist AOC biedt AH-IPS- en IPS 3D-technologie aan voor een breed publiek en maakt voor deze serie gebruik van kwikvrije WLED-achtergrondverlichting. De nieuwe Advanced High Performance IPS-panelen zorgen voor een levensechte kleurweergave met een kijkhoek van tot wel 178°, zowel verticaal als horizontaal. De IPS 3D-modellen zijn vooral gericht op gamers en multimedia-gebruikers en beschikken over een 3D-functionaliteit met lichtgewicht gepolariseerde 3D-brillen. Erg handig is de ingebouwde converteerfunctie, waarmee 2D-beelden kunnen worden weergegeven in 3D door eenvoudigweg op de knop aan de voorkant te drukken.
 
Krachtige aansluitmogelijkheden
AOC rust zijn nieuwe monitorenlijn uit met diverse aansluitmogelijkheden. Afhankelijk van het model kunnen gebruikers tegelijkertijd meerdere beeldbronnen aansluiten via D-Sub, DVI-D, HDCP-compatibele HDMI, een geïntegreerde DisplayPort en zelfs via MHL. De MHL aansluiting kan worden gebruikt voor het aankoppelen van Android apparaten, waarmee de content van het betreffende apparaat direct in Full HD wordt weergegeven op het scherm. Een bijkomend voordeel is dat de tablet of smartphone tegelijkertijd wordt opgeladen.
 
Milieuvriendelijk en adembenemend design
Door een rand van slechts 2 mm hebben de schermen een prachtig uiterlijk. De buitenkant is gemaakt van geborsteld metaal met een hoogglans-afwerking en op de achterkant een haarlijnpatroon. De WLED-achtergrondverlichting bevat geen giftig kwik dat het milieu kan vervuilen en verbruikt aanzienlijk minder stroom dan gebruikelijke beeldschermen. Het stroomverbruik kan verder worden verlaagd met de handmatig instelbare stroombesparingsmodi voor het beeldscherm, zoals Eco Mode en e-Saver.
 
Betrouwbare service
AOC geeft op de 69-serie een garantie van drie jaar, inclusief een vervangservice op locatie. De modellen zijn vanaf nu beschikbaar voor de volgende adviesprijzen:
 
i2269Vw € 149,- (inclusief btw)
i2369v € 159,- (inclusief btw)
i2269Vwm € 159,- (inclusief btw)
i2369Vm € 169,- (inclusief btw)
i2769Vm € 269,- (inclusief btw)
d2769Vh € 289,- (inclusief btw)

Groei tabletverkoop vertraagt

LG G2: nieuwe visie op smartphone design