in

Verover de (stads)jungle in stijl

In de stad, onderweg of op wereldreis; de smartphone is ‘vaste bepakking’ geworden en verdient dus 24/7 optimale bescherming. Maar wel in de look die jij zelf kiest.

..

Daarom lanceert Eastpak deze zomer een kleurrijke serie cases voor  smartphones in lijn met haar tassencollectie. Wie de (stads)jungle in stijl wil veroveren kan  kiezen tussen verscheidene modellen
het  de authentieke Eastpak designs zoals ‘Pink me  up’, ‘Don’t Yellow at me’, ´Blue my mind´ en de stoere Core
De Eastpak collectie cases voor  de smartphone is eindeloos te mixen met de matchende Eastpak tassen. Dankzij de gevarieerde collectie, bestaande uit iPhone, Samsung en universele hoezen, kan  iedereen zijn smartphone met passende looks beschermen of het  nu voor  de stadsjungle is of voor  een exotisch oord ver weg van hier.
 
City Jungle proof
Omdat iedereen een andere lifestyle heeft,  is de keuze uit hoogwaardige
‘street-smart’ modellen en uitvoeringen breed. Gemaakt van de originele Eastpak stof zijn er diverse kleuren en uitvoeringen zoals flip- en backcases en universele sleeves. Stevig, stoer en stijlvol.
Verkoopinformatie
De Eastpak smartphone cases zijn vanaf eind augustus verkrijgbaar bij Telecom speciaalzaken en elektronicawinkels. Verkoopadviesprijzen variëren tussen de € 17,50 en € 29,95.
 
Eastpak werd opgericht in 1952 en evolueerde van een producent van militaire rugzakken en schoudertassen tot de marktleider van stijlvolle, functionele tassen voor het  stadsleven en ver daarbuiten. Van toffe stadsrugzakken en praktische schoudertassen tot de ideale reistas voor  je volgende trip. Iedere Eastpak is ontworpen om  meer leven uit je dag te halen, of je nu doorheen de stad reist  of de wereld ontdekt. www.eastpak.com

Eerste voorraad PlayStation 4-consoles in Nederland lijkt uitverkocht

Mio lanceert MiVue productlijn digitale videorecorders