in

Nieuwe wereldprimeur van SIGMA

SIGMA Mount Conversion Service – SIGMA heeft opnieuw een wereldprimeur door een revolutionaire dienst aan te bieden: de SIGMA Mount Conversion Service (MCS).

..

Fotografen die in het bezit zijn van een objectief uit de Contemporary- Art of Sports-lijn, die willen overstappen naar een body van een ander merk, kunnen vanaf september tegen betaling hun vatting laten aanpassen door SIGMA. Hiermee vormt de keuze van het objectief voortaan het centrum van de fotograaf, niet de body.
SIGMA plaatst met haar Rethinking Lenses filosofie het objectief in het absolute middelpunt van de fotograaf. Objectieven vormen de basis voor fotografische expressie en vergen een belangrijke investering voor de fotograaf. SIGMA’s grensverleggende objectieven zijn gebouwd om jarenlang mee te gaan, maar SIGMA wil fotografen nog beter van dienst zijn. Daarom biedt SIGMA met de Mount Conversion Service fotografen maximale vrijheid in hun keuze van het cameramerk. 
Objectieven uit de C A S- lijn kunnen afhankelijk van de cameraspecificatie vanaf 2 september worden aangeboden bij SIGMA Benelux voor de MCS. De aanpassing van de vatting wordt uitgevoerd door SIGMA Corporation in Aizu, Japan.

Nieuwe 3D versie online winkelstraat in de maak

Introductie van ‘Acer Promise’ voor het MKB