in

Acer Liquid Z3 Smartphone-ervaring in een klein, krachtig pakket

In navolging van het succes van de Liquid E1, E2, Z110 en Z2 heeft Acer vandaag de Liquid Z3 smartphone onthuld, voor iedereen die een smartphone wil met de functionaliteiten die ze nodig hebben, zonder de onnodige extra centimeters. Dit is de meest recente toevoeging aan de reeks en de vijfde smartphone die Acer sinds het begin van dit jaar op de markt heeft gebracht. De betrokkenheid van het merk in de smartphone-markt wordt zo verder versterkt.

..

• Uw ingang tot de wereld van Smartphones met Quick Mode-profielen
• Betaalbare dual-core prestaties
• Cool ontwerp met beschermende overslaghoes en trendy kleuren
De Liquid Z3 heeft vier vooraf ingestelde gebruikersprofielen en een snelle dual-core 1 GHz processor, die budgetbewuste smartphone-upgraders en beginnende gebruikers van elke leeftijd een optimale ervaring bieden.
“Hoewel een groot deel van de industrie richting grotere en meer complexe apparaten gaat, geloven wij dat er ook veel ruimte is voor klein en eenvoudig denken,” zo zegt Allen Burnes, vicepresident, smartphone-afdeling, Acer Europe. “Liquid Z3 overbrugt de stap voor een nieuwe generatie van smartphone-gebruikers en geeft ze alles wat ze nodig hebben, zonder in te leveren op het formaat en de eenvoud die ze zoeken.”
Minder is meer
In een klein ontwerp, voorzien van Android 4.2 Jelly Bean biedt Liquid Z3 u met een formaat van slechts 109 x 60 x 10,4mm en een gewicht van maar 120 gram veel functionaliteiten per vierkante centimeter. De Liquid Z3 heeft een dual-core 1 GHz processor, een levendig 3,5″-scherm, 4 GB intern opslaggeheugen, Wi-Fi¹, geïntegreerde GPS en een 3-megapixel camera. De HSPA+ (tot 21 Mbps) dataverbinding zorgt ervoor dat je favoriete apps snel reageren en soepel draaien, terwijl webpaginas en gestreamde media enorm snel laden.
 
Voor u: profiel op maat
De Liquid Z3 heeft vier verschillende Quick Mode-profielen die gericht zijn op verschillende gebruikers- en leeftijdsgroepen.
-Basismodus: Voor jongeren met alle bel- en sms-functies;
-Seniormodus: Berichten, radio, weer, vergrootglas, klok, sneltoets contacten;
-Klassieke modus: Alle hoofdfuncties in een eenvoudig en georganiseerd menu voor mensen die voor het eerst een smartphone gebruiken;
-Toetsenbord modus: Voor mensen die in het bijzonder de spreekfunctionaliteit gebruiken en hun toetsenbord direct nodig hebben.
 
Gemakkelijk bestanden en media delen
Acer smartphones ondersteunen ook AcerCloud, een oplossing voor het delen van bestanden en beheren van media waarmee gebruikers eenvoudig met verschillende apparaten hun multimedia- en databestanden kunnen ophalen, luisteren of bekijken en delen. AcerCloud vereenvoudigt het beheer van digitale producten over mobiele apparaten, ongeacht het platform en zit gratis op nieuwe Acer-producten.
 
Prijs en beschikbaarheid
De Acer Liquid Z3 zal vanaf half augustus verkrijgbaar zijn in België tegen een adviesprijs van €99,- De Acer Liquid Z3 zal verkrijgbaar zijn in twee kleuren: Rock Black en Classic White.

Verdere volumekrimp in detailhandel

Foto Klein en Camera.nl groeien samen verder