in

LOST PLANET 3, vanaf 30 augustus op PlayStation 3, Xbox 360 vanaf 27 september op Windows PC

De extreme en onvoorspelbare omstandigheden van de Lost PlanetTM serie zijn terug en harder dan ooit tevoren. De prequel Lost Planet 3 speelt zich af voor de eerste en succesvolle Lost Planet game uit 2006.

..

We maken kennis met Jim Peyton, die jaren vóór Lost Planet 1 en 2, op de ijskoude planeet E.D.N. III arriveert, die bestaat uit een grote ijs- en sneeuwvlakte. Jim werkt voor het bedrijf NEVEC en is op E.D.N. III om mineralen te verzamelen die terug naar aarde gestuurd moeten worden. Maar Jim wordt al snel geconfronteerd met de Akrid, insectachtige grote monsters die hem voor grote uitdagingen stellen. Win jij de strijd met de Akrid?
Lost Planet 3 is een mix van een first person mode, vanuit Jims voertuig, en een third person mode, in de wereld daar buiten. In de first person mode beschermt het voertuig Jim tegen het steeds veranderende barre klimaat. Maar hij komt er al snel achter dat de tools van het voertuig minstens zo handig zijn om zijn vijanden, de Akrid, te verslaan. Buiten zijn voertuig moet Jim vechten tegen vijanden in verschillende actie-elementen, terwijl hij alles wat op zijn pad komt zo goed mogelijk moet proberen te ontwijken.
Releasedatum: 30 augustus 2013
Consumentenadviesprijs PS3, Xbox 360: €59,99. Consumentenadviesprijs Windows PC: €39,99

Thief keert terug uit de schaduw in februari 2014

Release datum van de PlayStation 4 – 29 november!