in

Wedstrijd New Super Mario Bros voor Wii

Het klassieke platform-actiespel waarmee Mario groot is geworden, is terug en wel op de Wii Om dit te vieren organiseert Nintendo met medewerking van Media Markt in februari een competitie om de beste New Super Mario Bros. Wii-speler van Nederland te vinden.

De competitie bestaat uit twee rondes; een voorronde en een finale. De wedstrijd vindt in februari plaats op verschillende zaterdagen en zondagen bij Media Markt in Utrecht, Groningen, Roermond, Rotterdam (Centrum), Alkmaar en Enschede.

De finale is op zaterdag 27 februari bij Media Markt Amsterdam ArenA.Vier spelers nemen het tegelijk tegen elkaar op in de stand Coin Battle. Hier is het de bedoeling de meeste munten te verzamelen.  
 
Naast de titel ‘Beste New Super Mario Bros. Wii-speler’ wordt er in de finale gestreden om mooie prijzen; een lcd-tv, een Limited Edition Black Wii Sports Resort Pak, een Nintendo DSi en een Wii-spel naar keuze.  
 
Naast deelname aan de competitie zijn er ook demonstraties met New Super Mario Bros. Wii, waar vrij gespeeld kan worden met het spel. Ook is Mario zelf op de locaties aanwezig om op de foto te gaan met zijn fans.
 
Meer informatie over de competitie en inschrijven via mariocompetitie.nintendo.nl 

Met MyTube een eigen internetrecorder

Dunne Qosmio F60