in

Met MyTube een eigen internetrecorder

Videoclips bekijken op de mobiele telefoon is nu eenvoudiger met het softwarepakket MyTube Bigpack 3 van Easy Computing. Dit is een internetrecorder voor muziek een video, die helpt bestanden om te zetten naar de gewone mobiel, maar ook iPhone en iPod. Het pakket kost 19,95 euro.

Videos worden rechtstreeks van online videoportals gedownload. Met de software zoekt de gebruiker gelijktijdig in alle portals met de zoekterm. Zo zoekt MyTube Bigpack onder andere op YouTube, MyVideo, Clipfish, GoogleVideo, Yahoo Video, iFilm, blip.tv en ook MySpace Video.

Via een batchfunctie, maar ook handmatig, kunnen meerdere videoclips tegelijk gedownload worden. Het downloadproces wordt vervolgens op de achtergrond uitgevoerd.

Na het downloaden kunnen de flashvideo’s worden geconverteerd naar meer dan 28 verschillende formaten voor (draagbare) spelers of de pc o.a. Windows, Apple iPhone, iPod, iPod Touch, iPod nano, Apple TV, DivX Home DVD PAL / NTSC, WMV HD, Nintendo Wii, Palm Tungsten / Treo, Sony PS3, Sony PSP (H.264), Sony Walkman (NW / NWZ), SVCD PAL / NTSC, TomTom One / GO, XBox 360.

De gebruiker kan hiermee ook een mp3-bestand maken van een online muziekvideo. MyTube Bigpack biedt de optie om het geluidsspoor van een muziekvideo op te nemen en het te bewaren als een mp3-bestand. Zo kan er elk moment van de muziek genoten worden.

Samsung home entertainment op CES

Wedstrijd New Super Mario Bros voor Wii