in

Fotolabkwaliteit en snelheid voor thuis

Canon kondigt  de introductie aan van de nieuwe PIXMA iP2700, een stijlvolle en gebruiksvriendelijke printer voor thuis. De PIXMA iP2700 heeft een fraai, compact design en is ideaal voor thuisgebruikers die op zoek zijn naar een eenvoudige en gebruiksvriendelijke printer in een slanke, stijlvolle uitvoering die gemakkelijk op een boekenplank past. Deze printer maakt haarscherpe tekst en fotolabkwaliteit prints tegen een betaalbare prijs.

e PIXMA iP2700 is uitgevoerd met de Canon FINE (Full-photolithography Inkjet Nozzle Engineering) technologie – voor korrelvrije prints met resoluties tot maximaal 4.800×1. 200 dpi met 2 pl inktdruppels – en is ideaal voor documenten, prints van webpagina’s en foto’s.

De PIXMA iP2700 heeft als adviesprijs € 44,- en is beschikbaar vanaf maart.

De PIXMA iP2700 maakt een 10×15 cm fotoprint zonder witrand in circa 55 seconden en gebruikt het Canon ChromaLife 100+ systeem voor zowel een hogere printkwaliteit als kleuren die extra lang mooi blijven. De hoge printkwaliteit geeft gebruikers de mogelijkheid foto’s te printen met een kwaliteit die vergelijkbaar met die van een fotolab.

Het ChromaLife 100+ systeem combineert Canons FINE technologie met het originele Canon fotopapier en op kleurstoffen gebaseerde inkten voor levensechte kleuren en een hoge duurzaamheid, zodat het eindresultaat langer mooi blijft. 

Sharp produceert LCD-schermen in fabriek van de toekomst

Samsung Diva LadyPhones