in

Samsung toont camcorders met Wi-Fi en DLNA

Samsung Electronics breidt haar lijn camcorders. Nieuwe lichtsensoren, processoren die ruis onderdrukken en diverse stabilisatieprogramma’s zorgen voor perfect beeld in heldere kleuren, zonder schokken en trillingen. Samsung ook aan het gebruiksgemak gedacht. Neem de Wi-Fi- en DLNA-connectiviteit van de S-serie waarmee de gebruiker draadloos opnamen deelt, de gekantelde lens van de C20 en M20 of de upload-knop waarmee je razendsnel filmpjes op YouTube zet.

Samsung introduceert met de S-serie full-HD-camcorders die als eerste ter wereld een ingebouwde Wi-Fi- en DLNA-connectie bevatten. Zo kun je draadloos filmopnamen delen. Ook de beeldkwaliteit van de filmopnamen tillen de camcorders naar nieuwe hoogten. De Victoria Engine-processor en de 1/2.3 inch BSI CMOS-sensor zorgen zelfs bij matige lichtomstandigheden voor hoogwaardige beelden in levensechte kleuren. Het 3D Noise Reduction-filter in de processor helpt ruis voorkomen, maar ziet details niet over het hoofd. Zelfs als je inzoomt blijven de beelden haarscherp dankzij de krachtige Schneider KREUZNACH Varioplan-HD-lens met Samsung’s 18x Intelli-Zoom. De Optical Stabilization minimaliseert vage en schokkerige beelden. Met een interne Solid State Drive (SSD) bevatten de camcorders een intern geheugen dat betrouwbaarder en duurzamer is dan elke andere vorm, waaronder Hard Disk Drives (HDD).
 
De Samsung HMX-S15, HMX-S16, HMX-S10 zijn vanaf mei 2010 in Nederland verkrijgbaar. De SX-10 bevat geen Wi-Fi, DLNA en SSD.
 

Army of Two in de winkel

Calculatorpad van HP