in

Logitech Speaker Lapdesk

De nieuwe Lapdesk van Logitech biedt de gebruiker meer dan alleen ergonomisch werken met de laptop op schoot en extra verkoeling voor de cpu. Nu is er namelijk de Speaker Lapdesk N700, met ingebouwde stereo speakers. Deze ligt vanaf maart in de winkel voor een adviesprijs van 69,99 euro.

‘Steeds meer mensen genieten van entertainmenttoepassingen op hun laptop, maar moeten tegelijkertijd wel genoegen nemen met middelmatige geluidskwaliteit en beperkt comfort,’ zegt Denis Pavillard, vice president van de Logitech product marketing afdeling voor laptop accessoires. ‘Sterker nog, uit ons eigen onderzoek blijkt dat bij vijftig procent van alle laptopgebruikers ronduit ontevreden zijn over de geluidskwaliteit van de laptopspeakers. De Logitech Speaker Lapdesk N700 transformeert een laptop eenvoudig in een privé thuistheater en neemt tegelijkertijd beperkte ruimte in op de schoot.’

De Speaker Lapdesk heeft twee ingebouwde high definition stereo speakers. Deze zijn verbonden met de notebook via een usb-kabel.

HP Mini 210 in vier kleuren

Nieuwe mini stroomnetwerkadapter van Devolo