in

EnGenius introduceert The Pods

EnGenius introduceert deze maand zijn nieuwste innovatie: de HomePod serie Enshare. De HomePod routers geven de user de mogelijkheid om foto’s, video’s, muziek en documenten direct af te spelen en biedt wereldwijd en probleemloos toegang tot de router.

De nieuwe HomePod routers beschikken over interessante kenmerken. De serie Enshare bevat een USB-poort voor het delen van bestanden. Daarbij biedt het gemakkelijk toegang tot de USB-opslag met de speciale web-interface of de gratis Android- of iOS-app. De gratis DDNS-service zorgt ervoor dat een probleemloze en snelle verbinding met de router standaard is ingeschakeld. Hierdoor is er wereldwijd toegang tot de router. 
 
De serie kent zeven types met elk zijn eigen specificaties. De routers werken met het IPv6 compliant en geven meerdere SSID, waaronder ‘Gast Netwerk’.  Bovendien geeft de router de mogelijkheid om een connectie te kunnen maken met het interne netwerk via VPN Server Support Lite-Business Applications. Daarbij hebben de nieuwe HomePods een eenvoudige installatiewizard. 
 
Over EnGenius
EnGenius levert sinds 1993 Wi-Fi oplossingen voor data-en telecommunicatie. EnGenius positioneert zich als een toonaangevende fabrikant met veel aandacht voor nieuwe trends en technologieën. Met een hoge zendvermogen en ontvangstgevoeligheid heeft EnGenius een groot marktaandeel in het middensegment van het MKB en het hogere segment van de consumentenmarkt.
Klik hier voor meer informatie over de nieuwe HomePod serie Enshare of neem contact op met ons hoofdkantoor.

EnGenius Europe
Veldzigt 28 De Meern 
3454 PW The Netherlands
+31(0) 30 6691417
 

Het 11de gebod: Gij zult niet valsspelen. Tenzij…

GTA V: vanaf aanstaande dinsdag in de winkel