in

Yarvik introduceert de nieuwe Noble Quad-Core tablet serie

Voor iedereen die behoefte heeft aan een goed werkende en trendy tablet, maar hier niet minimaal 400 euro aan wilt uitgeven, introduceert Yarvik half september een volledig nieuwe tablet serie met de laatste technieken, de Noble. De vernieuwde Noble serie komt in eerste instantie uit in twee formaten, namelijk een 10.1 inch Noble en 7.85 inch Noble Mini.

Noble serie
De nieuwste Noble serie heeft met zijn strakke aluminium behuizing en Asahi HD display een trendy, duurzame en robuuste uitstraling. De eerste tablet die in de winkel ligt is de 10. 1 inch Noble, waarna later dit jaar een 9.7 inch Noble volgt. Door de combinatie van de snelste Quad-Core Processor in de markt, Quad-Core Graphics Chip, Android Jelly Bean 4.2.2. en zijn grote HD scherm is deze dunne tablet ideaal voor de video en gaming liefhebber. Uiteraard biedt de Google Play-store iedereen de kans om de tablet optimaal te gebruiken waarvoor hij of zij dat wilt. De HD weergave zorgt voor een betere beleving van alle media, games, social media en andere doeleinden. Door de nieuwe Wireless Display*eigenschappen van Android 4.2.2 kun je de tablet draadloos verbinden met jouw TV. Perfect voor gamen, het geven van presentaties of voor het kijken van films. Met een batterijduur van 5 uur voor video en 7 uur werktijd (non-stop), is de Noble serie ideaal voor iedereen die actief gebr uik wil maken van de tablet.

Noble Mini
Als je behoefte hebt aan een iets kleinere tablet die dezelfde beeldkwaliteit en beleving biedt, dan is de Noble Mini jouw oplossing. De kleinste uit de Noble serie bevat dezelfde technische eigenschappen, alleen is deze nog handzamer en aantrekkelijker qua prijs. Met een batterijduur van 3 uur voor video en 5 uur non-stop werktijd is de Noble Mini het uitstekende reisgezelschap of ideaal voor thuis op de bank.

Prijs & Garantie
De gehele Noble serie biedt iedereen de mogelijkheid om een stoere en trendy tablet in huis te hebben voor een uitstekende prijskwaliteitsverhouding. De Noble 10.1 inch en Noble Mini zijn verkrijgbaar voor respectievelijk €199,99 en €169,99

‘Nieuwe digitale klantrelatie is must voor retailers’

Back in business met Kingston