in

Philips WeCall Bluetooth conference speaker

Philips zorgt dat er over de zaak gesproken wordt met de draadloze en draagbare Philips WeCall Bluetooth conference speaker.

Philips introduceert een nieuwe slimme HD-luidspreker met Bluetooth®-functionaliteit waarmee gebruikers eenvoudig en in hoge geluidskwaliteit handsfree kunnen bellen vanaf hun smartphone. De nieuwe compacte vergaderspeaker heet Philips WeCall en combineert hoge geluidskwaliteit met uitstekende stemweergave tot een afstand van maar liefst vijf meter. De luidspreker wordt geleverd met de Philips WeCall-app, waarmee geplande telefonische vergaderingen kunnen worden beheerd en nummers van gespreksdeelnemers met één druk op de knop kunnen worden gekozen.

“Aangezien er wereldwijd al ruim één miljard smartphone-gebruikers zijn, zien we steeds meer vraag naar producten zoals WeCall”, vertelt Barbara Callicott, Senior Manager Consumer Marketing bij Philips Lifestyle Entertainment. “Smartphones zijn populair vanwege de mogelijkheid om allerlei handige apps te gebruiken. Wij hebben hierop voortgebouwd door de WeCall-app te combineren met een hoogwaardige en draagbare vergaderspeaker. Met de WeCall-app krijgt de gebruiker niet alleen automatisch toegang tot telefonische vergaderingen wanneer ze in de agenda verschijnen, de app voert ook het identificatienummer in. Dit maakt ons WeCall-systeem ideaal voor gebruik thuis, op het werk of onderweg.”

De Philips WeCall is uitgerust met vier hoogwaardige intelligente microfoons en geavanceerde technologie ter onderdrukking van ruis en echo’s. Stemgeluid wordt uit alle richtingen (360 graden) opgevangen, ongeacht de locatie van de gebruiker in de kamer. Dit betekent dat de gebruiker vanaf de andere kant van de kamer op een natuurlijk volume kan praten en toch goed verstaanbaar blijft voor de andere gespreksdeelnemers, tot een afstand van vijf meter. WeCall van Philips is tevens opgenomen in het certificeringsprogramma van Skype™: de vergaderspeaker is gecertificeerd voor gebruik als lange-afstandsluidspreker bij Skype™-gesprekken – een bijzondere prestatie voor een persoonlijk apparaat dat zo compact is. De kleine luidspreker is krachtig genoeg om voor optimale helderheid te zorgen, of de gebruiker nu in zijn of haar eentje spreekt, in een kleine groep collega’s, of in een vergaderruimte vol met luidruchtige deelnemers.

Dankzij de ingebouwde Bluetooth-technologie kan er snel en eenvoudig verbinding worden gelegd met alle smartphones met Bluetooth-functionaliteit. Met de bijgeleverde USB-kabel kan de vergaderspeaker tevens gemakkelijk op een laptop worden aangesloten voor VoIP-gesprekken (Voice over Internet Protocol). Hoewel WeCall speciaal is ontworpen voor telefonische vergaderingen, kan de luidspreker ook worden gebruikt voor het streamen van muziek als er verbinding is gemaakt met een smartphone via Bluetooth. Dankzij het strakke en compacte ontwerp is alles binnen handbereik. Alle belangrijke functies – zoals een oproep beantwoorden, het geluid dempen en het volume regelen – zijn in de luidspreker ingebouwd, met intuïtieve LED-meldingen.

WeCall is compatibel met alle smartphones met Bluetooth-functionaliteit, en wordt geleverd met een opbergetui en USB-kabel voor maximale mobiliteit. De USB-kabel kan worden gebruikt om de batterij op te laden en om een verbinding te realiseren met een smartphone of tablet als Bluetooth® niet beschikbaar is. De ingebouwde lithium-ion-accu zorgt voor een gebruikstijd van ca. 8 uur.

Adviesprijs: 149,99 euro.

Belangrijkste kenmerken
• Stemgeluid wordt uit alle richtingen (360 graden) opgevangen met vier intelligente microfoons.
• Natuurlijke gesprekken en geavanceerde ruis- en echo-onderdrukking tot een afstand van vijf meter.
• Bluetooth-functionaliteit voor snelle en eenvoudige verbinding met alle Bluetooth-apparaten, plus USB-modus voor computers en laptops.
• Telefonische vergaderingen kunnen eenvoudig worden beheerd dankzij de gratis WeCall-app voor iPhone- en Android-toestellen.
• De ingebouwde oplaadbare lithium-ion-accu zorgt voor een gebruikstijd van ca. 8 uur.
• USB-oplaadmogelijkheid.
• Inclusief opbergetui.

ICARUS Illumina HD: e-reader met HD scherm en Front Light

ALSO zet zich in in de strijd tegen kanker