in

ALSO zet zich in in de strijd tegen kanker

ALSO Nederland heeft zich gister ingezet in de strijd tegen kanker door mee te lopen met de Dam tot Damloop voor het NKI-AVL.

Dit fonds heeft zich ten doel gesteld geld in te zamelen voor het wetenschappelijk onderzoek naar kanker in het Antoni van Leeuwenhoek ziekenhuis. ‘Wij vinden het belangrijk om ons als organisatie in te zetten voor goede maatschappelijke activiteiten. Er is bewust gekozen voor dit goede doel, omdat dit fonds de onderzoeksresultaten direct kan vertalen naar betere behandelmethoden. Tegenwoordig heeft iedereen direct of indirect te maken met kanker. Wij dragen graag ons steentje bij om een genezing te vinden voor deze ziekte’, aldus Jeroen Verouden, Managing Director bij ALSO Nederland.

Susan Hatzmann, Kirsten Balvers en Eveline Petit hebben namens ALSO Nederland de Dam tot Dam loop gelopen voor het Antoni van Leeuwenhoek ziekenhuis. Susan Hatzmann, Marketing en Communicatiemedewerker bij ALSO: ‘Steeds meer organisaties erkennen het belang van maatschappelijk verantwoord ondernemen, ik ben trots op het feit dat ook mijn werkgever maatschappelijke initiatieven van haar medewerkers ondersteunt’.

Philips WeCall Bluetooth conference speaker

Online is de aanjager voor consumentenbestedingen